Karagümrükspor Mbaye Diagne, Galatasaray'a attığı gole sevinmedi! Verdiği röportaj hafızalara geldi

Mbaye Diagne, Galatasaray'a attığı gole sevinmedi! Verdiği röportaj hafızalara geldi

23.04.2023 - 20:12 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü kendi evinde konuk etti. Heyecan dolu maçta kırmızı-siyahlı takımın golcü futbolcusu Mbaye Diagne, eski takımına attığı golden sonra sevinmedi ve verdiği röportaj hafızlara geldi.

Mbaye Diagne, Galatasaraya attığı gole sevinmedi Verdiği röportaj hafızalara geldi

Galatasaray, Süper Lig'in 31. hafta maçında Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Kritik maçta sarı-kırmızılı ekibin eski futbolcusu Mbaye Diagne, attığı golden sonra sevinç gösterisi yapmadı. Öte yandan golcü futbolcunun maç öncesinde verdiği röportaj akıllara geldi.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR TRİBÜNLERİ DOLDURDU

Bu sezon Nef Stadyumu’nda oynanan karşılaşmalarda tribünleri dolduran Galatasaraylı taraftarlar, Fatih Karagümrük maçında da takımını yalnız bırakmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, müsabaka öncesinde tezahüratlarla takımlarını mücadeleye hazırladı.

ANDREA PİRLO’DAN TEK DEĞİŞİKLİK

Kırmızı-siyahlılarda Teknik Direktör Andrea Pirlo, son oynadıkları Ümraniyespor maçının kadrosuna göre Galatasaray karşısında sahaya sürdüğü 11’de tek değişikliğe gitti. İtalyan teknik adam, Shukurov’un yerine Lawrence’e görev verdi.

Kırmızı-siyahlılar, Galatasaray karşısına şu 11 ile çıktı:

“Batuhan Şen, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent Mercan, Lawrence, Ozdoev, Bertolacci, Lobjanidze, Borini ve Diagne”

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar ise mücadeleye; Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Sam Adekugbe, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Nicolo Zaniolo 11’i ile başladı.

Mbaye Diagne, Galatasaraya attığı gole sevinmedi Verdiği röportaj hafızalara geldi

DIAGNE GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray, karşılaşmanın 3. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ile 1-0 öne geçti. Daha sonra 18. dakikada Karagümrük'ün yıldız ismi Mbaye Diagne sahneye çıktı.

Merkezden savunma arkasına sarkan Diagne, ceza sahası sol çaprazından çektiği şutla uzak köşeden topu ağlara gönderdi.

GOLÜNE SEVİNMEDİ

Skora dengeyi getiren Mbaye Diagne, attığı golden sonra sevinç gösterisinde bulunmadı. Senegalli futbolcu, ellerini havaya kaldırdı ve olduğu yerde durdu.

1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

Haberin Devamı

MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMLARDA BULUNMUŞTU

Mbaye Diagne, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Herkes kendi bakış açısıyla bakabilir. Ben bireysel olarak böyle bir şey yapmam. Çünkü ben kaybedince çok sinirlenen, hazmedemeyen biriyim. İçeri girerim direkt. Sonra göreceğim birileri varsa görürüm. Bu benim kendi bireysel düşüncelerim." dedi.

Haberin Devamı

Diagne, "Onyekuru genç bir arkadaşımız. Galatasaray'da uzun süre forma giydi, orayı ailesi gibi benimsediği kişiler var. Onlarla öyle bir şekilde beraber olmak istedi. Çok doğru bulmuyorum. Kendisi de ilerleyen dönemlerde bunu anlayacaktır. Ben ilk maç Karagümrük'te, Galatasaray'a karşı oynadık. Maalesef maçı kaybettik. Maçtan sonra hiç öyle bir şey olmadı. Üzgün ve sinirli olarak içeri gittim. Görmem gereken Gomis vardı, onunla da içeride görüştüm. Ben bunu yapmam ama herkes kendi düşüncesiyle yorumlayabilir. Benim düşüncem bu şekilde." ifadelerini kullandı.

GEÇEN HAFTA PIRLO İLE TARTIŞTI

Süper Lig'in 30. haftasında Fatih Karagümrük, Ümraniyespor ile kozlarını paylaştı. Karagümrük lehine verilen penaltıyı kullanmak isteyen ancak Pirlo'nun kararıyla topu bırakan Diagne, takım arkadaşlarının gol sevincine katılmayıp yedek kulübesine tepki göstermişti.

Mbaye Diagne, Galatasaraya attığı gole sevinmedi Verdiği röportaj hafızalara geldi

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Karagümrük'ün golü futbolcusu Mbaye Diagne, bu sezon 29 resmi müsabakaya çıktı. Senegalli futbolcu söz konusu maçlarda 20 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve takım arkadaşlarına 6 kez gol pası verdi.

Haberin Devamı

Yazarlar