GalatasarayMbaye Diagne'den Başakşehir'e 'Boğaz kesme' hareketi

Mbaye Diagne'den Başakşehir'e 'Boğaz kesme' hareketi

16.05.2019 - 07:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın golcüsü Diagne, kupa finali sonrasında Başakşehir'e 'boğaz kesme' hareketi yaptı.

Mbaye Diagneden Başakşehire Boğaz kesme hareketi

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, bir gol attığı, bir de penaltı kaçırdığı Akhisarspor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken olay yaratan bir de harekete imza attı.

Haberin Devamı

Şampiyonlukla ilgili görüşleri sorulan Diagne, "Sırada Başakşehir var, o maçı da kazanıp şampiyon olacağız" diyen Diagne, sonrasında boğaz kesme işareti yaptı.

Diagne ayrıca, Sinan Gümüş'ün kullandığı penaltı ile ilgili görüşleri sorulunca, "Problem yok, penaltıyı attık" dedi.

Mbaye Diagneden Başakşehire Boğaz kesme hareketi

DAHA ÖNCE "FINISH FENER" YAPTI

Mbaye Diagne, daha önce de sosyal medyadan bir çocuk hayranı ile ederken, Fenerbaçe için "Finish Fener" diyerek boğaz kesme hareketi yapmıştı.

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar