Fenerbahçe M'Baye Niang kimdir, kaç yaşında? M'Baye Niang hangi mevkide oynuyor, hangi takımlarda forma giydi?

M'Baye Niang kimdir, kaç yaşında? M'Baye Niang hangi mevkide oynuyor, hangi takımlarda forma giydi?

10.07.2021 - 23:30 | Son Güncellenme:

M'Baye Niang kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'te forma giyen Senegal asıllı M'Baye Niang ile kiralık olarak anlaşmaya vardığı iddia edildi. Peki M'Baye Niang kimdir, hangi takımda ve hangi mevkide forma giyiyor?

MBaye Niang kimdir, kaç yaşında MBaye Niang hangi mevkide oynuyor, hangi takımlarda forma giydi

M'Baye Niang Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'te forma giyiyor. Senagal uyruklu futbolcu M'Baye Niang Fransa'nın Meulan kentinde dünyaya geldi. 1994 yılında dünyaya gelen M'Baye Niang santrafor mevkisinde forma giyiyor. Oyuncu aynı zamanda sağ ve sol kanat mevkilerinde de forma giyiyor.

Haberin Devamı

Futbolculuk kariyerine SM Caen U19 takımında başlayan M'Baye Niang sonrasında B takımını ve A takıma kadar yükseldi. SM Caen'den Milan'a transfer olan futbolcu iki yıllık sürenin ardından Fransa'nın Montpellier takımına kiralandı. Sonrasında Seri A takımlarından Genoa'ya kiralanan oyuncu Watford ve Torino kulüplerine kiralandı. Milan'dan oyuncunun bonservisini 12 milyon euro'ya alan Torino oyuncuyu Rennes takımına kiraladı.

Rennes'te geçirdiği kiralık sürecin ardından Rennes 2019 yılında 15 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon devre arasında Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli takımına kiralanan M'Baye Niang kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeniden takımına döndü. Oyuncunun güncel piyasa değeri 4,5 milyon euro olarak biliniyor. Oyuncunun Fransız kulübü ile 30 Haziran 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.