Beşiktaş Medel mi, Necip mi?

Medel mi, Necip mi?

24.11.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sakat oyuncular nedeniyle ilk 11’ini oluşturmakta bir hayli zorlanan Teknik Direktör Güneş’in, Gary Medel’i yedek soyundurabileceği öğrenildi.

Medel mi, Necip mi

Beşiktaş, Ankaragücü maçının son hazırlığını dün sabah yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda, istasyon koşularının ardından dar alanda 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 1.5 saat süren idman tam sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Haberin Devamı

Sakatlıkları bulunan Pepe, Babel, Adriano, Lens, Roco ve Gökhan Töre antrenmanda yer almadı. Siyah-beyazlılar öğleden sonra özel uçakla Kayseri’ye giderek kampa girerken bu futbolcular İstanbul’da bırakıldı.

Sakat oyuncular nedeniyle ilk 11’ini oluşturmakta bir hayli zorlanan Teknik Direktör Güneş’in, Gary Medel’i de yedek soyundurabileceği öğrenildi. Şili Milli Takımı kampından rötarlı dönen ve sadece dün sabah yapılan antrenmana katılan Medel’in yorgun olmasını göz önünde bulunduran Güneş’in, Pepe’nin yerine Necip Uysal’a 11’de forma verebileceği ifade edildi.

Medel mi, Necip mi

Yazarlar