Beşiktaş Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert çıktı: Burada bir kaos var!

Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert çıktı: Burada bir kaos var!

05.02.2024 - 08:50 | Son Güncellenme:

Yorumcu Mehmet Demirkol, Youtube kanalında Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert eleştiriler yöneltti.

Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Hasan Arata sert çıktı: Burada bir kaos var

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Youtube kanalında Hasan Arat yönetimini sert bir dille eleştirdi. Demirkol, "Daha önce konuştuğum şeylerden ayrı bir şey dememi beklemeyin. Hasan Arat dedi ki '1 Aralık'ta benim her şeyim hazır'. Sonra bir teknik direktör geldi. Teknik direktörde deve dişi teknik direktör. Kaç yaşında adam yani Avrupa Şampiyonu olmuş. Getirdin adamı adam da senden paket istiyor yani. Bu böyle çalışılmaz abi" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

"Hasan Arat'ın konuşmaları tutarsız"
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın geldiği zamanki vaatleri ile bugünkü konuşmalarının tutarsız olduğunu söyleyen Mehmet Demirkol, "Hasan Arat'ın dedikleriyle bugünkü söyledikleri arasında hiçbir tutarlılık yok. Bunları söylediğimde de Beşiktaş düşmanı oluyorum ama işler değişebilir. Çıkarsın anlatırsın böyle böyle oldu falan dersin" ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Hasan Arata sert çıktı: Burada bir kaos var

'Gidiyorsun en dipte olanları alıyorsun'

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Samet Aybaba'nın ve Teknik Direktör Fernando Santos'un transferlerde anlaşamadığını söyleyen 53 yaşındaki yorumcu, "Samet Aybaba'nın fikrine göre mi yoksa Fernando Santos'un fikrine göre mi takım yapısına uymadı? İkisinin 'Tamam' dediği bir futbolcu yok mu? Sen adamın transfer havuzuna koyduklarını alamıyorsun, gidiyorsun dipte olanları alıyorsun" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın eski başkanlarından Ahmet Nur Çebi'nin acımasız bir şekilde eleştirildiği için ayrıldığını söyleyen Demirkol, Hasan Arat'ın '60 günlük yönetimin bu kadar eleştirilmesi acımasızlık' söylemi hakkında da şu cümleleri söyledi: "Bu kadar acımasız eleştirildiği için Ahmet Nur Çebi ayrıldı. Rıza Çalımbay 'Beşiktaş'ı çalıştırırsam 50 kupa alırım' dedi. Birisi çalıştırıyordu ama işte. Kendisi işler iyi gitmeyince 'Ya bu kadar eleştirmeyin' diyorsunuz. Bizi besleyen şeyi reddediyoruz aslında."

Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Hasan Arata sert çıktı: Burada bir kaos var

'Burada bir kaos var'

Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın transfer konularında uzlaşamamasını 'Kaos' olarak yorumlarken "Hasan Arat eğer hakikaten Beşiktaş'ın eksiklerini tamamlayacak transferleri yaparsa, ben de çıkarım derim ki 'Acayip planları varmış'. Trabzonspor maçına yetiştirilecek denmedi mi transferler? Burada bir kaos var. Çok net soru: Santos'un futbolcu görüşüyle, Samet Aybaba'nın futbolcu görüşü uyuyor mu?" diye konuştu.