Beşiktaş Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş derbisi öncesi ilginç Fenerbahçe yorumu: Ciddi IQ düşüklüğü oldu!

Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş derbisi öncesi ilginç Fenerbahçe yorumu: Ciddi IQ düşüklüğü oldu!

08.12.2023 - 11:18 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftası yarın dev maça sahne olacak. Beşiktaş, şampiyonluk yarışında yara almak istemeyen ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Yorumcu Mehmet Demirkol, dev karşılaşma öncesi değerlendirmede bulundu.

Mehmet Demirkoldan Beşiktaş derbisi öncesi ilginç Fenerbahçe yorumu: Ciddi IQ düşüklüğü oldu

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yarın oynanacak dev müsabaka öncesi yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında iki takımı kantara çıkardı. 

Haberin Devamı

İşte Demirkol'un yorumu: "Rıza hocanın en sevdiği maç tarzı bu. Fenerbahçe'ye karşı oynuyor, ön alan baskısı yapacak ve ön alan baskısını kıracak defansı yok Fenerbahçe'nin. 

'Fenerbahçe'nin savunmasında ciddi IQ düşüklüğü oldu'
Fenerbahçe'de Becao ve Djiku'nun sakatlıkları sonrası sıkıntı yaşandı. Savunmada ciddi bir IQ düşüklüğü oldu Becao ve Djiku'nun yokluğu sonrası. 6-1'lik Nordsjaelland maçını unutamıyorum. Nordsjaelland maçında İsmail Hoca nasıl öyle oynadı inanamıyorum hala. İsmail Kartal'a karşı inancım sarsıldı. O kadar kötü okudu ki oyunu inanılır gibi değil. Djiku da hazır olursa Fenerbahçe'nin kadrosu Beşiktaş'a göre daha avantajlı. Ama bence Ankaragücü maçına nazaran daha iyi hissediyordur Rıza hoca" dedi.

Haberin Devamı

Mehmet Demirkoldan Beşiktaş derbisi öncesi ilginç Fenerbahçe yorumu: Ciddi IQ düşüklüğü oldu

'İsmail Kartal rakip analizi konusunda oldukça zayıf'

Fenerbahçe'nin sakatlıklarla geçirdiği dönemde kötü bir performans gösterdiğini ve İsmail Kartal'ın rakip analizi konusunda oldukça zayıf kaldığını ifade eden Demirkol, "Rakip analizi, kendi takımını analizi falan kötüydü İsmail hocanın. Fenerbahçe için kötü bir dönem miydi yoksa İsmail hoca bu kadar teknik direktör mü göreceğiz Beşiktaş maçında" şeklinde konuştu.

Mehmet Demirkoldan Beşiktaş derbisi öncesi ilginç Fenerbahçe yorumu: Ciddi IQ düşüklüğü oldu

Beşiktaş için avantajlı olacak
Djiku, Becao ve Serdar Aziz'in yokluğunda stoper tandemini oluşturan Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde'nin performanslarının zayıflığını ve panik paslar yaptığını söyleyen ünlü yorumcu, "Oosterwolde ve Samet'in pas verirken aceleci ve panik yapmaları, Djiku dönmezse Beşiktaş için avantajlı olacak" yorumunu yaptı.