Trendyol 1. Lig Play Off yarı final rövanş karşılaşmasında Bodrumspor, evinde Ahlatcı Çorum FK'yı ağırladı.

Maç beklenildiği gibi hızlı başladı . İki takımda adını finala yazdırmak için var gücüyle mücadele etti. Ancak Bodrumspor, butik stadındaki güçlü taraftarının da desteğiyle ilk 10 dakikada etkili olmaya çalıştı. Uzun toplarla rakibini zorlayan Bodrum ilk 20 dakikada rakibine "Ben daha iyiyim" mesajını net bir şekilde verdi. Oyuncular oldukça uyumlu ve ne yapacaklarının farkındaydı. Özellikle Ganalı Musah Mohammed müthiş bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Çorumspor, ilk yarının sonuna doğru maçı dengelemeye çalışsa da, daha etkin olan taraf yine Bodrumspor'du. Pozisyon anlamında kısır bir maç izledik. Bodrum FK, oyun alanı ve kulübesiyle bütünüyle maça hazırdı. Kusursuz bir sistem takımı olan Bodrum FK, Sousa’dan Kenan’a, Üzeyir’den Burak’a kadar izleyenin beğenisini hak eden güzel bir futbol sergiledi.

Bu takım, sadece işine odaklanmış oyunculardan oluşuyor.

İki futbol mevsimi önce bu lige adım atan Bodrumspor, ilk günden beri ligde dikkat çekici bir performans sergiliyor.

İsmet hoca, rakiplerini iyi analiz ediyor ve takımda her oyuncu verilen görevleri oyun disiplininden kopmadan uyguluyor. Özellikle İsmet hocanın bu takıma iki sezondur final oynatma başarısını göstermesi alkışın en büyüğünü hak ediyor.

Sisteme uyumlu oyuncu grubunun olması Bodrum adına büyük bir avantaj. Sezon boyunca futboluyla büyük keyif veren Bodrumspor'u Süper Lig’de görmek isteyenlerdenim. Mütevazı kadrosuyla verdikleri mücadele bunu hak ediyor. Daha fazla isteyen ve daha fazla pozisyona giren Bodrumspor, penaltılarla da olsa adını finale yazdırmayı başardı.

Penaltı atışlarında üstünlük sağlayan Bodrumspor, finalde Sakaryaspor’un rakibi oldu. İkinci kez üst üste finale yükselmeleri büyük bir başarı.

Öte yandan, 30 Mayıs’ta oynanacak final müsabakasının Adana’da oynanacağını TFF günler öncesinden duyurmuştu. Ancak, iki takımın taraftarlarının da daha kolay ulaşabileceği bir stadyum seçilmesi gerekliliği üzerinde duruyorum. Futbolun birleştirici ve eğlenceli yönünü korumak ve futbolun taraftarla çok daha anlamlı olduğunu göz önünde bulundurursak, federasyonun bu kararını tekrar gözden geçirmesini bekliyorum. Bodrumspor, sadece bir takım değil, büyük bir azmin ve kararlılığın sembolü. Bu başarı hikayesinin Süper Lig ile taçlanmasını umuyorum. Yarım kalan hikayeyi tamamlama zamanı geldi. Haydi Bodrum, gösterin gücünüzü.

Haberin Devamı