Beşiktaş Mehmet Özdilek: Burak Yılmaz'ın yerinde olsaydım ayrılırdım!

Mehmet Özdilek: Burak Yılmaz'ın yerinde olsaydım ayrılırdım!

05.11.2023 - 22:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Antalyaspor'a deplasmanda 3-2'lik skorla mağlup olduğu maçı Mehmet Özdilek değerlendirdi.

Mehmet Özdilek: Burak Yılmazın yerinde olsaydım ayrılırdım

Süper Lig'in 11'inci haftasında Beşiktaş'ın öne geçtiği maçta Antalyaspor'a 3-2'lik skorla yenilmesini Mehmet Özdilek yorumladı. Beşiktaş'ın ikinci yarının başındaki performansını eleştiren Mehmet Özdilek, "Büyük takım 12 dakikada 3 gol yemez. İlk devre Antalyaspor 1 defa rakip ceza sahasında bulunurken ikinci yarı çok farklı bir kimliğe büründü" dedi.

Haberin Devamı

Bakhtiyor Zaynutdinov'un performansını değerlendiren Mehmet Özdilek, "Zaynutdinov'a yazık ya sol bek eksik orada sol kanat eksik orada on numara eksik oraya stoper eksik oraya yazık ya" açıklamasını yaptı.

Futbolcular ve teknik heyet arasında bir sıkıntı olduğunu belirten Mehmet Özdilek, "Beşiktaş için işler hiç yolunda gitmiyor. Bu süreçte oyuncu kolay kolay sorumluluk almak istemez. Oyuncu hoca ilişkilerinde hep bir sıkıntı var. Sezon başında başlayan sorunlar sürekli büyüyerek geldi ve hiç engellenemedi. Beşiktaş'ın sezon başı itibariyle hiçbir oyun planı olmadı" dedi.

Burak Yılmaz'ın Şenol Güneş'in istifa ettiği dönemde ayrılması gerketiğini vurgulayan Mehmet Özdilek, "Ben, Burak Yılmaz'ın yerinde olsaydım Şenol Güneş'in ayrılmasıyla beraber takımdan ayrılırdım. Seni oraya kulüp değil hoca getirdi. Belki yukarılarda spor içerisinden birisi gelse Burak Yılmaz yerine deneyimli birisini getirebilirdi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar