Beşiktaş Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş'ın yıldızlarına tepki! 'Nerede oynadığının farkında olmalı'

Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş'ın yıldızlarına tepki! 'Nerede oynadığının farkında olmalı'

09.12.2023 - 23:44 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 3-1 yenilerek zirve yarışında ağır yara aldığı maçı Mehmet Özdilek değerlendirdi.

Mehmet Özdilekten Beşiktaşın yıldızlarına tepki Nerede oynadığının farkında olmalı

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Mehmet Özdilek, Süper Lig'in 15'inci haftasında Fenerbahçe karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyeti yorumladı. Mehmet Özdilek, siyah-beyazlıların yıldızlarına dair eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü yakalamasının ardından Beşiktaş'ın oyundan koptuğunu belirten Mehmet Özdilek, "İlk 45'te sadece Fenerbahçe'ye karşılık veren bir Beşiktaş vardı. İkinci yarıda ise topa sahip olan üreten bir Fenerbahçe vardı. 2-1'den sonra oyun tamamen koptu zaten" dedi.

Siyah-beyazlıların sezon başında yanlış bir planlama yaptığını dile getiren Mehmet Özdilek, "Beşiktaş'ın elindeki mevcut kadro ile yapabilecekleri bu kadar. Çok eleştirmek de etik olarak doğru gelmiyor bana. Sezon başında yapılan planlamanın ne kadar yanlış olduğunu tekrar gördük" diye konuştu.

Bazı futbolcuların sahaya odaklanmadığını vurgulayan Mehmet Özdilek, "Necip'e gelene kadar bir sürü oyuncu var sahada. Beşiktaş oyuncusu nerede oynadığının farkında olmalı. Kafası sahada olmayan birçok oyuncu var. Beşiktaş'ın kaybedecek 1 dakikası bile yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın rakibine hapsolduğunu dile getiren Mehmet Özdilek, "Beşiktaş geçmişini arıyor aslında. Uzun zamandır iç sahada bu kadar tek taraflı olarak hapsolan bir Beşiktaş izlememiştim. Normalde bu maçlarda taraftarıyla beraber rakibi hapseden takım Beşiktaş olurdu" yorumunda bulundu.

Beşiktaş'ın yeni bir yapılanmaya gitmesi gerektiğini belirten Mehmet Özdilek, "Bundan sonraki çok daha zor olur. Büyük takımlar için şampiyonluk yarışından koptuktan sonrası çok zor olur. Beşiktaş'ın sıfırdan bir yapılanmaya ihtiyacı var. Alınan oyuncuların performansları asla yeterli değil" dedi.

Yazarlar