Fenerbahçe Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam

Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam

15.04.2024 - 10:00 | Son Güncellenme:

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerken, TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek karşılaşmayı yorumladı. Özdilek sarı-lacivertli oyuncunun başarılı performansına dikkat çekti.

Mehmet Özdilekten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam

Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, konuk ekibin 2-1 üstünlüğüyle neticelenen Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Haberin Devamı

'Gençlerbirliği'nde çok yetenekliydi'

İrfan Can Kahveci hakkında konuşan Özdilek, "İrfan Can Kahveci'yi Gençlerbirliği'nde ilk oynatan benim. Çok yetenekliydi ama o dönem kilo problemi vardı. Zaman zaman forvet arkası zaman zaman da kenar oyuncusu olarak oynatıyordum. Sol ayaklı oyuncuların kenarda oynamasını bir avantajı var niye? Sol ayağına topu aldığı zaman içeriye kesme yapabilen bir oyuncu." dedi.

Mehmet Özdilekten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam

'Çok ciddi rakam'

Performansını da değerlendiren Özdilek, "Topla adam geçmesi de var aynı zamanda topu içeriye doğru çekip şutunu çekebiliyor. Ama bu seneki kadar takımı için bu kadar çabalayan, performansını üst seviyeye çıkardığı bir dönem hatırlamıyorum. 15 gol, 10 asist tam 25 gole katkı bir kanat oyuncusu olarak. Çok ciddi bir rakam" dedi.