Voleybol Melissa Vargas, Tijana Boskovic'i geride bıraktı! Filenin Sultanları'nın genç yıldızı rekor kırdı

Melissa Vargas, Tijana Boskovic'i geride bıraktı! Filenin Sultanları'nın genç yıldızı rekor kırdı

18.08.2023 - 19:58 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın grup aşamasının ilk maçında İsveç'i set vermeden devirdi. Filenin Sultanları'nın yıldızı Melissa Vargas, heyecan dolu maçta adını tarihe yazdırdı.

Melissa Vargas, Tijana Boskovici geride bıraktı Filenin Sultanlarının genç yıldızı rekor kırdı

CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın ilk maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, İsveç ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Filenin Sultanları rakibini set vermeden mağlup etti. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Melissa Vargas, İsveç karşılaşmasında gösterdiği performansla rekor kırdı.

Haberin Devamı

İsveç'e karşı inanılmaz bir performans sergileyen Melissa Vargas, voleybol tarihinde bir ilke imza attı. Genç voleybolcu, bu rekorla Tijana Boskovic'i geride bıraktı. İşte detaylar...

Melissa Vargas, Tijana Boskovici geride bıraktı Filenin Sultanlarının genç yıldızı rekor kırdı

NET SKORLARLA GELEN GALİBİYET

A Milli Kadın Voleybol Takımı, baştan sona üstün götürdüğü müsabakada İsveç engelini 3-0'la geçti. Filenin Sultanları'na galibiyeti getiren setler şu şekilde tamamlandı: 25-22, 25-18, 25-13.

ZEHRA'DAN ETKİLEYİCİ PERFORMANS

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Zehra Güneş, İsveç galibiyetinde etkili bir rol oynadı. Zehra Güneş, 4 servis sayısı bulduğu müsabakada, 2 blok yapma başarısı gösterdi. Milli voleybolcu, İsveç karşılaşmasında toplamda 12 sayıyla tamamladı.

VARGAS'TAN İNANILMAZ SERVİSLER

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Melissa Vargas, İsveç karşısında ilk sette inanılmaz bir servis performansı sergiledi. 103, 105 ve 106 km/h ulaşan Melissa Vargas, dördüncü servisinde rekor kırdı.

Filenin Sultanları'nın genç yıldızı Melissa Vargas, İsveç karşısında 112 km/h servis hızına ulaşarak dünya rekorunu kırdı. Melissa Vargas, 111.4 km/h rekorun sahibi Tijana Boskovic'i geride bıraktı.

Melissa Vargas, Tijana Boskovici geride bıraktı Filenin Sultanlarının genç yıldızı rekor kırdı

MELISSA VARGAS DAMGASI

Tijana Boskovic'in rekorunu kıran Melissa Vargas, İsveç maçında inanılmaz bi performans sergiledi. Genç yıldız, mücadeleyi 19 sayıyla tamamladı. Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt ise İsveç karşısında 12 sayılık performans sergiledi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, İsveç maçının ardından servislerde gösterilen performansı değerlendirdi. Eda Erdem Dündar açıklamasında, "Sürekli servis çalışıyoruz. Takım olarak Dani servisimizin çok iyi olduğunu düşünüyor. Bugün çok iyi servisler gördük. Sürekli yönleri söylüyor zaten. Bugün onu servislerle mutlu ettik" ifadelerini kullandı.

Melissa Vargas, Tijana Boskovici geride bıraktı Filenin Sultanlarının genç yıldızı rekor kırdı

"SANKİ TÜRKİYE'DE OYNUYORDUK"

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Daniele Santarelli, müsabakanın ardından salondaki atmosfere dikkat çekti. Turnuvaya galip başlamanın hedefini kurduklarını belirten Santarelli, "Bu şekilde başlamak istiyorduk. Oyuncularım daha sonradan açıldı. Antrenman boyunca kızların hep en iyilerini verdiklerini gördüm. Bu henüz ilk maç. Bugün sanki Türkiye’de oynuyorduk ve bu atmosferde oynamak çok iyiydi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar