Galatasaray 'Melo iki hafta sonra oynar'

'Melo iki hafta sonra oynar'

17.03.2015 - 09:31 | Son Güncellenme:

Yokluğunda Galatasaray'ın üst üste puanlar kaybettiği Felipe Melo'nun son durumunu görenler, oyuncunun beklenenden çok daha önce sahalara döneceğini öne sürdü.

Melo iki hafta sonra oynar

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yokluğunda büyük sıkıntı yaşadığı Felipe Melo sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Geçirdiği sakatlığın ardından iki ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Brezilyalı futbolcunun çok daha erken bir zamanda sahalara dönme umudu doğdu.

Sambacı'nın yokluğunda, iki maçta sahadan boynu bükük ayrılan Galatasaray, yıldız futbolcuyu bu mücadelelerde çok aradı. Fenerbahçe'ye yenilen, Başakşehir karşısında öne geçtiği maçı ancak berabere tamamlayabilen Cim-Bom'da 'Melo çanları' erken çalmaya başladı.

Üç hafta önce bel fıtığı nedeniyle bıçak altına yatan Felipe Melo ülkesinde tedavisine devam ederken, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla günlük çalışmalarını sevenleriyle paylaşıyor. Galatasaray taraftarı oyuncunun son durumunu takip etmek adına Melo'nun twitter hesabına adeta akın etti.

Haberin Devamı

Rio de Janeiro plajında kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapan 31 yaşındaki futbolcunun son paylaştığı görüntüler sarı-kırmızılılar arasında coşku yarattı. Sanki kısa bir süre önce ameliyat olmamış gibi görünen oyuncunun sağlığına kavuşmak üzere olduğunu düşünen taraftarlar arasında, "Bu adam iki hafta sonra oynar" yorumu dikkat çekti. Onun dışında pek çok taraftar da oyuncunun bir an önce dönmesi konusundaki isteğini dile getirdi.