GalatasarayMenajer şoku

Menajer şoku

26.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Burak Yılmaz’ın da menajerliğini yapan Ali Egesel’in lisansını iptal etti.

Menajer şoku

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Burak Yılmaz’ın da menajerliğini yapan Ali Egesel’in lisansını iptal etti.

Haberin Devamı

PFDK’dan yapılan açıklamada, “Futbol menajeri Ali Egesel’in, 15 yaşını doldurmamış, yaşı küçük futbolcu ile sözleşme imzalaması ve bu futbolcu adına menajerlik faaliyetinde bulunmasından dolayı Futbol Menajerleri ile Çalışma Talimatının 14/7. Maddesi uyarınca lisans iptali ve sürekli hak mahrumiyeti cezası cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Ali Egesel, Burak’ın yanı sıra Galatasaray’dan Umut Bulut ve Emre Çolak ile Fenerbahçeli Alper Potuk’un da menajerliğini yürütüyordu.

8.5 milyon euroluk teklif geri çevrildi

West Ham United, Burak Yılmaz’ın peşini bırakmıyor. Slaven Bilic’in çalıştırdığı Premier Lig temsilcisi daha önceki 5 milyon euroluk teklifini dün 8.5 milyon euroya kadar çıkardı. Burak’ın menajerleri tarafından dün bu teklif kulübe iletilirken, sarı-kırmızılılar bu satışa yine onay vermedi. Florya’da Telles konusu da masaya yatırıldı. Brezilyalı ile PSG dışında iki kulübün daha ilgilendiği belirtildi. Görüşmelerin son ana kadar süreceği ifade edildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler