Beşiktaş Menajeri Skorer'e açıkladı: Farke'nin Beşiktaş'a transferi...

Menajeri Skorer'e açıkladı: Farke'nin Beşiktaş'a transferi...

20.12.2021 - 09:24 | Son Güncellenme:

Daniel Farke cephesinden ilk açıklama, menajeri Dirk Grosse tarafından yapıldı. Skorer’e konuşan Grosse “Farke’nin Beşiktaş’a transferi söz konusu değil, bu konu kapandı” dedi.  

Menajeri Skorere açıkladı: Farkenin Beşiktaşa transferi...

ONUR DİNÇER/SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

Bruno Pinheiro ile birlikte Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında gösterilen ancak Portekizli çalıştırıcının öne çıkmasıyla gündemden düşen Daniel Farke cephesinden ilk açıklama geldi.  

Şu an boşta olan Farke’nin siyah beyazlıları reddettiği öne sürülmüş, ancak deneyimli çalıştırıcının kanadından konuyla ilgili bir açıklama yapılmamıştı. Alman teknik adamın menajeri Dirk Grosse, transferin söz konusu olmadığını duyurdu.   

Pinheiro’nun sözleri akla geldi  

Skorer’e konuşan Grosse “Beşiktaş’a transfer konusu bir süre önce gündeme geldi ama transfer söz konusu değil. Bu konu kapandı” dedi. Bu sözler akıllara Pinheiro tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan “Beşiktaş konusu kapandı” şeklindeki açıklamayı getirdi.  

Haberin Devamı

‘Sebebini kulübe sormak gerekir’  

Daniel Farke’nin Beşiktaş’a transferinin gerçekleşmemesinin sebebinin, siyah-beyazlıların tekliften vazgeçmesi mi; teklif yapıldıysa teknik adamın bunu kabul etmemesi mi olduğu yönündeki sorumuza Dirk Grosse “Bunu kulübe sormak gerekir” şeklinde yanıt verdi.


    

Yazarlar