Almanya Bundesliga Mergim Berisha depremi! Pellegrino Matarazzo açıkladı

Mergim Berisha depremi! Pellegrino Matarazzo açıkladı

10.11.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'ın tecrübeli futbolcusu Mergim Berisha ile ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. Alman ekibinde teknik direktör Pellegrino Matarazzo, tecrübeli forvetin son durumunu açıkladı.

Mergim Berisha depremi Pellegrino Matarazzo açıkladı

Hoffenheim'ın sezon başında 14 milyon euro ödeyerek renklerine bağladığı Mergim Berisha'dan kötü haber geldi. Alman santrforun yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Hoffenheim Teknik Direktörü Pellegrino Matarazzo, Mergim Berisha'nın sağlık durumuna dair çarpıcı bir açıklama yaptı. Tecrübeli forvetin antrenmanda sakatlandığını belirten Pellegrino Matarazzo, "Dizinden ciddi bir sakatlık geçirdiği şüphesi var. İleri tetkikleri yapılıyor. İkinci bir açıklamaya kadar kesinlikle yok" dedi.

Mergim Berisha depremi Pellegrino Matarazzo açıkladı

25 yaşındaki santrfor bu sezon Hoffenheim formasını 8 maçta giydi. Tecrübeli forvet, Bundesliga ekibinde herhangi bir gol üretemedi. Hoffenheim ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Alman santrforun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

RB Salzburg altyapısında futbola başlayan Mergim Berisha daha sonra Liefering, LASK, Magdeburg, Altach, Fenerbahçe ve Augsburg formaları giydi. Mergim Berisha, Almanya Milli Takımı'nda 2 maçta şans buldu.

Haberin Devamı

Yazarlar