Fenerbahçe Mergim Berisha'nın evliliğinde kriz çıktı! Hepsini kaldırdı

Mergim Berisha'nın evliliğinde kriz çıktı! Hepsini kaldırdı

27.04.2022 - 08:47 | Son Güncellenme:

Bu sezon Fenerbahçe ile 33 maça çıkan ve 8 gol 3 asist yapan Alman golcü Mergim Berisha'nın Vesa Vllasaliu ile evliliğinde kriz çıktı

Mergim Berishanın evliliğinde kriz çıktı Hepsini kaldırdı

Fenerbahçe'nin golcü futbolcularından Mergim Berisha'nın evliliğinde kriz çıktı. Süper Lig'deki gol orucuna 11 maç aradan sonra son veren Berisha'nın sosyal medyadaki hamlesi büyük dikkat çekti.

Haberin Devamı

VLLASALIU TARAFTARLA KAVGA ETMİŞTİ
Fenerbahçeli Mergim Berisha, Süper Lig'in ilk yarısında sağ arka üst adale sakatlığı sebebiyle 22 Aralık'ta oynanan Fatih Karagümrük maçında forma giyememişti. Yıldız golcünün eşi Vesa Vllasaliu, Alman golcünün kendisi yüzünden sakatlandığı iddialarına sert tepki göstermişti.

Mergim Berishanın evliliğinde kriz çıktı Hepsini kaldırdı

Berisha ile ilgili olarak Karagümrük maçından 1 gün önce sarı lacivertliler “Oyuncularımızdan Mergim Berisha’nın ağrı şikayeti sonrası Acıbadem Sağlık Hastanesi’nde kontrol amaçlı çekilen MR’ında sağ arka üst adalede grade 2b zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” açıklaması yaparken 23 yaşındaki futbolcu Olimpiyat Stadı’ndaki maçta görev yapamadı.

Mergim Berishanın evliliğinde kriz çıktı Hepsini kaldırdı

TARAFTARLAR FOTOĞRAFA YORUM YAĞDIRMIŞTI
Bu gelişmelerin ardından Alman oyuncunun sevgilisi Vesa Vllasaliu’yu havaya kaldırırken çekilen fotoğrafı gündem oldu. Berisha’nın fotoğraf çektirmek için sevgilisini havaya kaldırdığı sırada sakatlandığını belirten sarı lacivertli taraftarlar, Vllasaliu’nun Instagram’dan yaptığı paylaşıma adeta yorum yağdırdı.

Haberin Devamı

Mergim Berishanın evliliğinde kriz çıktı Hepsini kaldırdı

"BANA ŞİŞMAN MI DEMEK İSTİYORSUNUZ?"
Fotoğraflara yapılan yorumlar sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Vesa Vllasaliu tepkilere isyan ederken, erkek arkadaşını kendisinin sakatladığı iddialarına şu yanıtı verdi: “Kimseye saygınız yok. Özellikle siz erkekler! Boyum 1.83. Kilom 66 ve siz bana şişman olduğumu mu söylüyorsunuz? Berisha’ya ben mi zarar veriyorum? Allah hepinizin yardımcısı olsun.”

Berisha'nın eşi Vesa Vllasaliu formayı açtırdı, böyle coştu

BAŞAKŞEHİR MAÇI SONRASINDA DA KÜFÜRLERE YANIT VERMİŞTİ

Vesa Vllasaliu daha önce de 19 Eylül’deki Başakşehir maçındaki performansıyla eleştirilen Berisha için yapılan küfürlü yorumlara yine sosyal medyadan verdiği yanıt ile dikkat çekmişti. Yorumları paylaşan Vllasaliu hakaretler için şu paylaşımı yapmıştı: “Sevgili taraftarlar ve profilimi gizliden takip edenler, eşim hakkında söylediğiniz kötü sözlere karşılık vermiyorum. Çünkü burası benim profilim. Negatif enerjiye ihtiyacım yok. Hakaret edenleri engelliyorum.”

Haberin Devamı

Mergim Berishanın evliliğinde kriz çıktı Hepsini kaldırdı

BERISHA'NIN GOLLERİ SONRASI TARAFTARLA ARASINI DÜZELTTİ
Vesa Vllasaliu, yaşanan bu olayların ardından taraftarlarla arayı düzeltti. Forvet oyuncusunun formsuzluğu yüzünden bazı taraftarlardan çirkin mesajlar alan Vesa, 3-0'lık Antwerp zaferinin ardından buzlaı eritmişti. Instagram hikayelerini adeta Fenerbahçe paylaşımlarıyla doldurdu. Sabah yaptığı paylaşımda, "Ne güzel bir gün, çok mutluyum" ifadesine yer verdi. Taraftarlar sosyal medyada bu paylaşıma yorum yağdırdı. Vllasaliu daha sonrasında profiline ise Fenerbahçeli formalı pozunu koydu.

Mergim Berishanın evliliğinde kriz çıktı Hepsini kaldırdı

BERISHA TAKİPTEN ÇIKTI, FOTOĞRAFLARI KALDIRDI
Tüm bunların ardından Mergim Berisha - Vesa Vllasaliu evliliğinde kriz yaşanıyor. erisha, Instagram'da Vesa Vllasaliu ile olan fotoğraflarını kaldırdı ve takipten çıkardı. Ancak Vesa Vllasaliu'nun fotoğrafları kaldırmadığı ve profilinde Berisha'yı kalp emojisiyle simgelediği görüldü. Ayrılığın tek sadece Berisha tarafında olabileceği ifade edildi.

Mergim Berishanın evliliğinde kriz çıktı Hepsini kaldırdı