Almanya Bundesliga Mergim Berisha'nın verdiği transfer kararı şaşırttı!

Mergim Berisha'nın verdiği transfer kararı şaşırttı!

19.08.2023 - 18:04 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonda Augsburg'un, Fenerbahçe'den kiraladığı ve daha sonra bonservisini aldığı Mergim Berisha'dan dikkat çeken bir transfer kararı geldi.

Mergim Berishanın verdiği transfer kararı şaşırttı

Augsburg, geçen sezon Fenerbahçe'den kiraladığı Mergim Berisha'nın bu yaz bonservisini 4 milyon euro karşılığında satın almıştı. Alman temsilcisinde gösterdiği performansla dikkat çeken Berisha'dan şaşırtıcı bir transfer kararı geldi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM'A KADAR YÜKSELDİ

Fenerbahçe, 2022/2023 sezonunda Berisha'yı Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'a kiraladı. Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki oyuncu Almanya Milli Takımı'na seçilmeyi de başardı.

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Hansi Flick, Berisha'yı Peru ve Belçika ile oynanan hazırlık maçlarında kadroya davet etti.

Yıldız oyuncu geçen sezon Bundesliga'da 23 maçta sahaya çıkarken dokuz gol ve dört asistlik performans sergiledi.

Mergim Berishanın verdiği transfer kararı şaşırttı

SATIN ALMA OPSİYONU KULLANILDI

Fenerbahçe, Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak Mergim Berisha'yı transfer ettiğini duyurdu. Alman ekibi, Berisha ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

FENERBAHÇE KARNESİ

25 yaşındaki Mergim Berisha, 2021 yazında 5 milyon euro bonservisle Salzburg'tan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Alman futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 32 maçta 8 gol atıp 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

Mergim Berishanın verdiği transfer kararı şaşırttı

BERİSHA'NIN TRANSFER KARARI

Alman basınında yer alan habere göre Mergim Berisha'nın, gelecek sezon düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi daha üst düzey bir takıma transfer olmak istediği aktarıldı.

Ancak 25 yaşındaki futbolcu için şu anda üst düzey bir teklif olmadığı kaydedildi. Kulübün sportif direktörü Marinko Jurendic de ligin ilk haftasındaki Borussia Mönchengladbach karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada Berisha için yeni bir transfer gelişmesi olmadığını doğruladı.

Augsburg'ta takımdan ayrılacak isimlerden biri olarak gösterilen Berisha, ligin ilk haftasındaki Mönchengladbach maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

Mergim Berishanın verdiği transfer kararı şaşırttı

Yazarlar