Milli Takım Merih Demiral'dan iddialı açıklama! 'Gol yemeyeceğimizi düşünüyorum'

Merih Demiral'dan iddialı açıklama! 'Gol yemeyeceğimizi düşünüyorum'

10.06.2022 - 19:02 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde oynayacağı Lüksemburg maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında milli futbolcu Merih Demiral açıklamalarda bulundu. Tecrübeli savunmacı iddialı ifadeler kullandı.

Merih Demiraldan iddialı açıklama Gol yemeyeceğimizi düşünüyorum

UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımı'nın Lüksemburg ile oynayacağı mücadele öncesinde Merih Demiral basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Tecrübeli stoper, A Milli Futbol Takımı'nın Faroe Adaları ve Litvanya maçlarındaki performansına dair, "Tabii ki öncelikli hedefimiz gol yememek ve maçı kazanmak. Geçtiğimiz iki maçta gol yemedik ve skor ürettik. Bu bizim için çok güzel, yarın da öyle olacağını umuyorum. Bunlar bizim için önemli maçlar" diye konuştu.

Merih Demiral, A Milli Futbol Takımı'nın grup maçlarında gol yemeyeceğini düşündüğünü belirtti ve "Sezon sonu olmasına rağmen arkadaşlarımız çok istekli. Milli takım ayrıcalık ve bunun farkındayız. Bunun için performans göstermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki iki maçta da gol yemeyeceğimizi ve en iyi şekilde sonuç alacağımızı düşünüyorum. İnşallah böyle geçer" açıklamasını yaptı.

Stefan Kuntz'un oyun sistemi hakkında konuşan Merih Demiral, ""Biz Atalanta da genellikle böyle oynuyoruz, stoperler biraz hücuma katkı veriyor. Bu maçlarda skor gerektiği için, duran toplarda ve oyun içerisinde ön planda oluyoruz. Gol yememek ve şahsi olarak gol atmak istiyorum. Atalanta da böyle oynadığım için alışkınım" dedi.

Haberin Devamı

Real Madrid: Şampiyonlar Ligi zaferinin perde arkası