Motor Sporlari Merih Demiral'dan Michael Schumacher'in imzalı şapkasına 150 bin TL

Merih Demiral'dan Michael Schumacher'in imzalı şapkasına 150 bin TL

13.03.2023 - 10:42 | Son Güncellenme:

Milli futbolcu Merih Demiral, deprem bölgesindeki çocuklara yardım için açık artırmaya çıkarılan Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in imzalı şapkası için rekor bir teklifte bulundu.

Merih Demiraldan Michael Schumacherin imzalı şapkasına 150 bin TL

Milli futbolcu Merih Demiral sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yıldız futbolcuların imzalı formalarını açık artırmaya çıkardığını açıklamış ve toplanan gelirin deprem bölgesine gönderileceğini duyurmuştu.

Haberin Devamı

Milli futbolcumuzun çağrısına dünya yıldızları kayıtsız kalmamıştı. Merih'e ilk destek Juventus'tan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo oldu. Portekizli yıldız, imzalı formasının satılıp depremzedelere bağışlanmasını istemişti.

Merih Demiraldan Michael Schumacherin imzalı şapkasına 150 bin TL

TÜM DÜNYADA SES GETİRDİ

Ronaldo'nun ardından Bonucci de imzalı formasıyla kampanyaya katılmıştı. Ronaldo ve Bonucci'nin ardından Arjantinli yıldız Paulo Dybala da imzalı Roma formasıyla destek oldu. 5 milyon TL'lik bağış toplayan Merih Demiral tüm dünyada ses getirmişti.

Daha sonra Atletico Madrid'den Antoine Griezmann ve Alvaro Morata da Türkiye'deki depremzedeler için imzalı formalarını gönderdi. Harry Kane ve Dejan Kulusevski de Merih Demiral'ın kampanyasına katılan isimler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

SCHUMACHER'İN ŞAPKASINI AÇIK ARTIRMAYA ÇIKARDI

Bu gelişmelerin ardından ünlü Formula 1 sunucusu Serhan Acar, Schumacher imzalı şapkasını deprem bölgesindeki çocuklara el uzatan LÖSEV için açık arttırmaya koydu.

Schumacher imzalı şapka için en büyük teklifi 150 bin TL ile Merih Demiral verdi. Serhan Acar, bu bağışından dolayı milli futbolcumuza teşekkür etti.

Yazarlar