Basketbol Mersin’de antrenörler efsanelerle buluştu

Mersin’de antrenörler efsanelerle buluştu

26.05.2023 - 18:39 | Son Güncellenme:

Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu’nun Mersin’de gerçekleştirdiği 2. Kademe D Antrenör Kursuna katılan antrenörler, çalışmalara ev sahipliği yapan Toros Okulları’nın konferans salonunda Türk Basketbolu’nun efsane isimleriyle bir araya geldi.

Mersin’de antrenörler efsanelerle buluştu

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, Eğitim Kurulu Genel Sekreteri Murat Özyer ve Eğitim Kurulu Üyesi Aleaddin Yakan ile verimli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Moderatörlüğünü basketbol yazarı Ümit Avcı’nın üstlendiği söyleşiye Mersin Basketbol İl Temsilcisi Erdal Ceylan, Mersin bölgesi antrenörleri ve basketbol adamları katıldı. Antrenörler yaşadıkları sıkıntılar ve merak ettikleri konularla ilgili sorularını katılımcılara yöneltirken, oldukça samimi bir ortamda tamamlanan söyleşiden herkes memnun bir şekilde ayrıldı.

TBF Başkan Vekili Ömer Onan, göreve geldikleri günden itibaren eğitim kısmına büyük önem verdiklerini anlatırken, ülkemizde bu işin en yetkili ismi Aydın Örs’ü ikna ederek Eğitim Kurulu’nun başına geçirdiklerini, efsane çalıştırıcının da ekibiyle birlikte mükemmel iş çıkardıklarını anlattı.

Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs de Başkan Hidayet Türkoğlu ve Başkan Vekili Ömer Onan’ın her konuda Eğitim Kurulu’nu desteklediklerini, kendilerine imkanlar sunduklarını, çok kıymetli isimlerin de yeni antrenörlerimizin gelişimi için gece gündüz çalışarak eğitimlerin çıtasını çok yukarılara taşıdıklarını anlattı.

Haberin Devamı

Mersin’de antrenörler efsanelerle buluştu

Örs, “Taktik-teknik kısımları hepimiz çok çalışarak geliştirebiliriz ama bizim olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi de etik değerlendir. Antrenör olarak her şeyden önce sizin inandırıcı, adaletli, dürüst olmanız gerekir. Sizlerden buna özellikle dikkat etmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.