Futbol Mersin'de kriz bitmiyor

Mersin'de kriz bitmiyor

27.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alacakları ödenmediği için Bursa deplasmanına gitmeme kararı alan Mersin İdmanyurdu futbolcuları, gelecek cezanın yanında, yönetim ve taraftarların taahüdüne güvenince anlaşmazlık çözüldü.

Mersinde kriz bitmiyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda dün hareketli saatler yaşandı. Futbolcular alacaklarının ödenmemesini sebep göstererek, önce maça gitmeyeceklerini bildirirken, akşam saatlerinde karar değiştirdi.

Haberin Devamı

Bursa’ya hareket saatinin 15.00 olmasına rağmen, oyuncular toplantı yapmak için tesislerden ayrıldı. Kırmızı-lacivertli futbolcular aradan geçen süre içinde kent merkezinde toplanarak durum değerlendirmesi yaptı. Oyuncular maça çıkılmaması halinde Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek ağır cezaları düşünürken, yönetimin krizinin aşılması yönünde verdiği taahhüt ile birlikte taraftarların sözlerine de güvenerek tekrar tesise döndü. Burada takım otobüsüne binen futbolcular Bursa’ya gitti.

Sezon başından beri krizlerle boğun Mersin İdmanyurdu’nda daha önce de oyuncular birkaç kez antrenmana çıkmamamıştı. Kırmızı-lacivertli kulübün başkanı Ali Kahramanlı ise şehirden yeterli maddi destek alamadığı için geçtiğimiz 2 ay içinde 2 defa olağanüstü kongre kararı almıştı.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde ikna olan futbolcular Bursa’ya uçakla gitti.