Skorer Mert Nobre yan çizdi!

Mert Nobre yan çizdi!

23.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun kadroda düşünmemesi üzerine Mersin İdmanyurdu ile prensipte anlaşan Mert Nobre, gitmekten vazgeçti.

Mert Nobre yan çizdi


Brezilyalı oyuncunun, Mersin Yönetimi'ni arayarak "Size transfer olmam artık zor. Teklifinize teşekkür ederim" şeklinde olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Bu gelişmeler üzerine Nobre'ye teşekkür eden Süper Lig'in yeni ekibi rotayı başka isimlere çevirdiği öğrenildi. Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Demek ki Nobre, Beşiktaş ile olan maddi problemlerini çözemedi. Yapacak bir şey yok" yorumunu yaptı.


Üzülmez'e diploma engeli
Kartal'ın alt yapısından sorumlu yöneticisi Sinan Vardar'ın teklifiyle A2 takımının başına getirilmesi düşünülen İbrahim Üzülmez'in karşısına diploma engeli çıktı. Emektar kaptanın, teknik direktörlük diploması olmadığı için A2'nin başına geçemediği açıklandı. Alt yapı koordinatörü Ulvi Güveneroğlu, "İbrahim alt yapıdaki gençlere çok yararlı olacak bir isim. Ama teknik adamlığa bu kadar çabuk geçeceğini ummadığı için diploma almamış. Kendisinden ileride yararlanırız" dedi.


Roland Koch işbaşı yaptı
ABD'deki tatilini bitirerek Türkiye'ye dönen Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, yeni sezonda yanında görev vereceği Roland Koch ile dün bir araya geldi. Ayağının tozuyla yeni sezon mesaisine şimdiden başlayan siyah - beyazlı teknik adam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Alman kondisyonerle bir toplantı düzenledi. Yeni sezonun planlamasının yapıldığı toplantıda kamp ile sezon boyunca uygulanacak idman programlarının da belirlendiği öğrenildi.
Yönetim ile de gelecek seneyi konuşan Tayfur Havutçu'nun, şimdilik sadece kaleci transferini istediği, ihtiyaç olması durumunda geri kalan transferleri Avusturya kampı sonrasına bıraktığı vurgulandı. Öte yandan Teknik Direktör Havutçu'nun, Atletico Madrid ile İstanbul'da oynanacak olan hazırlık maçı dışında bir tane daha üst düzey maç istediği bildirildi. Beşiktaş Yönetimi ise bu talep karşısında İtalya'nın Roma veya Almanya'nın Kaiserslautern kulüpleriyle görüşerek kamp sonrasında ikinci bir hazırlık maçı daha organize etmeye çalışacak.

Yazarlar