Galatasaray Mertens: Galatasaray'ın kalitesini görüyorsunuz

Mertens: Galatasaray'ın kalitesini görüyorsunuz

24.10.2023 - 22:30 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Bayern Münih’e 3-1 yenilen Galatasaray, 23 maç sonra kaybetti. Maçtan sonra Kaan Ayhan ve Mertens açıklamalarda bulundu.

Mertens: Galatasarayın kalitesini görüyorsunuz

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Mücadele sonrasında konuşan Kaan Ayhan şu ifadeleri kullandı: "Taraftarlara teşekkür ederiz. Maalesef istediğimiz 3 puanı alamadık. Orta sahada oynamamla ilgili her maçtan sonra bu cevabı veriyorum, şunu demek istiyorum, hocamın verdiği görevi mümkün olduğu kadar yerine getirmek istiyorum. Bunu yerine getirmesem, hoca bu kadar kaliteli takımda bana şans vermez. Oynuyorsam, işler doğru gidiyor. Bu iyi sinyal."

"70 dakika bu kadar pozisyona girmek kolay değil. Bayern, az pozisyon ve kalitesiyle 3 gol attı. Bence bu maç galibiyet mümkündü. Galatasaray'ın hedefleri için elimizden geleni yapıyoruz.

Sonradan oyuna giren Mertens ise şunları söyledi: "İlk yarı süperdi. İkinci yarı onlara daha fazla alan verdik. Şampiyonlar Ligi seviyesini görüyorsunuz. Bazı fırsatlar yakaladık, onları değerlendirseydik çok farklı olabilirdi. Galatasaray'ın kalitesini görüyorsunuz. Ama Bayern Münih'in de bir kalitesi var. Biz bu şekilde devam etmeliyiz. 4 puan yaptık, 3 puanı da alabilirdik. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyoruz. Kalan maçlarımıza bakacağız."

Haberin Devamı

Yazarlar