Voleybol Meryem Boz: Gereksiz bir söz kalbimizi kırabiliyor

Meryem Boz: Gereksiz bir söz kalbimizi kırabiliyor

28.09.2023 - 11:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'in yıldız ismi Meryem Boz katıldığı konferansta taraftarın oyuncular üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerinden bahsetti.

Meryem Boz: Gereksiz bir söz kalbimizi kırabiliyor

Filenin Sultanları'nın ve Fenerbahçe Opet'in yıldız isimlerinden Meryem Boz katıldığı Işıldayanlar Konferansı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Boz, taraftarın oyuncular üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerinden bahsetti.

Haberin Devamı

ÜST ÜSTE 22 GALİBİYET 3 KUPA
VNL'de şampiyon olan ve Avrupa Şampiyonası’nda 8'de 8 yaparak altına uzanan Filenin Sultanları 15 maçlık namağlup serisi yakalamıştı. Sonrasında olimpiyat elemelerinde oynanan 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Sultanlar toplamda 22 galibiyet elde etti. Bu seri içinde Türkiye 3 kupa kazandı. Japonya'da oynanan elemeleri birinci tamamlayanlara FIVB tarafından Dünya Kupası veriliyor.

FARK OLDUKÇA AÇILDI
FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Sıralaması’nın zirvesindeki Türkiye, Tokyo’daki olimpiyat elemelerinin ardından rakipleriyle farkı açtı. Santarelli yönetimindeki ekip 397.46 puanla zirvede yer alırken, ikinci sıradaki Sırbistan 359.30, üçüncü sıradaki Amerika Birleşik Devletleri 357.65 puanla Filenin Sultanları’nı takip etti.

Haberin Devamı

MERYEM BOZ: BAYRAĞIMIZ İÇİN SAVAŞIYORUZ
Meryem Boz taraftarlara çağrıda bulunarak şunları söyledi: Türk Milli Takımı ile maça çıkıyorsunuz. Size yorum yapanlar da Türk. Aslında biz aynı gemideyiz ve sizler için sahaya çıkıyoruz. Ortak bayrağımız için sahaya çıkıyoruz. Olumlu sözler bizim için itici güç oluyor. Ama gereksiz bir söz de kalbimizi çok kırabiliyor. Çok da takılabiliyoruz. Lütfen bunu düşünerek yorum yaparlarsa çünkü bayrağımız için savaşıyoruz ve kazanmak istiyoruz. Birazcık dikkat edilirse çok iyi olur.

FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Geçen sezonun başında VakıfBank'tan Fenerbahçe Opet'e transfer olan Meryem Boz, Misli Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı. Sarı-lacivertliler final serisinde Eczacıbaşı'nı 3-0 mağlup etmişti.

FENERBAHÇE'NİN YENİ BAŞANTRENÖRÜ LAVARINI
Fenerbahçe Opet'in yeni başantrenörü Novara'dan ayrılan Stefano Lavarini oldu. Sarı-lacievrtli kulüp İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini'yi resmen duyurdu. Fenerbahçe açıklamasında şu ifadeler yer aldı: Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, yeni sezon yapılanması kapsamında İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini ile anlaşma sağlamıştır.

 

Yazarlar