İngiltere Premier Lig Messi için çılgın iddia! Chelsea...

Messi için çılgın iddia! Chelsea...

06.01.2015 - 08:35 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin Instagram'da Chelsea ile takımda forma giyen Thibaut Courtois ve Filipe Luis'i takip etmesi, "İngiltere'ye transfer mi oluyor?" tartışmasını getirdi.

Messi için çılgın iddia Chelsea...

Barcelona'nın dün oynadığı Real Sociedad maçında yedek oturan, bugün yapılan antremana ise çıkmayan Arjantinli süper yıldız Lionel Messi ile ilgili transfer dedikoduları yeniden ortaya çıktı. Özellikle Chelsea ve Manchester City'nin astronomik bedeller önerdiği iddia edilen 27 yaşındaki yıldız, sosyal medyada yaptığı hamlelerle adeta transfer mesajı verdi.

Haberin Devamı

Fotoğraf paylaşmak için kullanılan sosyal ağ Instagram'da Chelsea'nin resmi hesabını takip eden Lionel Messi, ayrıca Londra ekibinin yıldızları Thibaut Courtois ve Filipe Luis'i de takip etmeye başladı. Arjantinli yıldızın yaptığı bu hareketler, Chelsea'ye transferinin ciddileştiği iddialarını gündeme getirdi. Öte yandan Messi'nin eşi Antonella Roccuzzo'nun da Twitter hesabından Chelsea'yi takibe alması da bu iddiaları iyice güçlendirdi. Cesc Fabregas'ın eşi ile Messi'nin eşinin arasının iyi olduğu biliniyor. Maviler'in teknik patronu Jose Mourinho, Messi ile Chelsea hakkında çıkan haberler için "Transfer yaparken uymamız gereken kısıtlamalar var. Lionel Messi gibi yıldız oyuncuları kadronuza katmak için yüksek bonservisler ödemeniz gerek. Bu da şu an bizim için imkansız" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınında yer alan haberlerde, 27 yaşındaki yıldız oyuncu için Chelsea ve Manchester City'nin 250 milyon poundu gözden çıkardığı ifade edilmişti.

(Fanatik)