Dünyadan Futbol Messi: Medel kırmızı kart görmemeliydi

Messi: Medel kırmızı kart görmemeliydi

08.07.2019 - 07:09 | Son Güncellenme:

Copa America'da Beşiktaşlı Medel'le yaşadığı gerilim sonucunda kırmızı kart gören Messi konuyla ilgili açıklama yaptı. Arjantinli yıldız, “Medel zaten hep tam sınırda oynayan bir futbolcu. Ancak buna rağmen bence o da ben de kırmızı kart görmemeliydik. Bence hakem biraz aşırıya kaçtı. Her ikimize de çıkacak sarı kartla olay kapanabilirdi” dedi.

Messi: Medel kırmızı kart görmemeliydi

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Copa America 3.’lük maçı olan Arjantin-Şili karşılaşmasına agresif hareketleriyle damga vuran Beşiktaşlı Gary Medel’e, Lionel Messi tepki gösterdi. Şilili futbolcu Lionel Messi’ye yaptığı fiziki müdahale sonucunda rakibiyle birlikte kırmızı kart görürken, Arjantinli yıldız konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Medel’i hem eleştirdi hem savundu

Oyundan atılmalarıyla sonuçlanan pozisyonu yorumlayan Lionel Messi, Gary Medel’i eleştirmekten geri kalmadı. İlginç bir değerlendirme yapan yıldız futbolcu şunları söyledi:

‘Kırmızı kart görmemeliydik’

“Medel zaten hep tam sınırda oynayan bir futbolcu. Ancak buna rağmen bence o da ben de kırmızı kart görmemeliydik. Bence hakem biraz aşırıya kaçtı. Her ikimize de çıkacak sarı kartla olay kapanabilirdi” dedi.

Haberin Devamı

Hızını alamadı, sakızı fırlattı

Gary Medel maçın ardından da hızını alamadı, ağzındaki sakızı çıkararak tribünden kendisine tepki gösteren taraftarlara fırlattı.

Aralarındaki ilk vukuat değil

Messi ile Medel arasında ilk kez bir gerginlik yaşanmadığı, ikili arasındaki gerginliğin eskiye dayandığı ortaya çıktı. 2015 Copa America’da da karşı karşıya gelen iki ülkenin buluşmasında Şilili oyuncu rakibine sert girerken, Arjantinli oyuncu pozisyonda acı içinde yerde kalmış, Medel sarı kart görmüştü.