Fransa Ligue 1 Messi'den şok karar! Babası görüşmelere başladı

Messi'den şok karar! Babası görüşmelere başladı

15.03.2022 - 09:58 | Son Güncellenme:

Sezon başında büyük umutlarla PSG'ye transfer olan Arjantinli yıldız için işler iyi gitmiyor. Takımının Real Madrid'e elenmesinin ardından Bordeaux maçında taraftarın büyük protestosuna maruz kalan Lionel Messi'den şok hamle geldi. İşte detaylar...

Messiden şok karar Babası görüşmelere başladı

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılıp sezon başında Paris Saint Germain'e 2+1 yıllık imza atması bomba etkisi yaratmıştı. Ancak Arjantinli yıldız için işler hiç de iyi gitmedi.

Haberin Devamı

Sezon başında Lionel Messi, Sergio Ramos ve Gianluigi Donnarumma gibi isimleri kadrosuna katarak Neymar ve Mbappe'li yıldızlar topluluğunu güçlendiren PSG, Şampiyonlar Ligi lanetini yine kıramadı.

Messiden şok karar Babası görüşmelere başladı

REAL MADRID YENİLGİSİ BARDAĞI TAŞIRDI
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda 3-1'lik Real Madrid yenilgisinin ardından dev organizasyona havlu atılması bardağı taşırdı.

BORDEAUX MAÇINDA KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT
Fransa Ligi'nde Bordeaux'ya maçında Messi ve Neymar büyük tepkilere maruz kaldı. Tribünlerden "Yönetim istifa!" sözleri yükseldi. PSG taraftarları iki yıldıza küfürlü tezahüratlarda da bulundu.

BABASI BARCELONA İLE TEMASA GEÇTİ
Son Bordeaux maçında kendi taraftarı tarafından ıslıklanan Messi’nin ayrılık için hazırlıklara başladığı kaydedildi. İspanyol basınında yer alan bir iddiaya göre dünyaca ünlü yıldızın babası Jorge Messi, oğlunun dönüşü için Barcelona yönetimi ile temasa geçti.

Haberin Devamı

30 MİLYON EUROLUK MAAŞINDAN İNDİRİM YAPMASI GEREKİYOR
Ancak bu transferin gerçekleşmesi için Arjantinli süperstarın, PSG’de kazandığı senelik 30 milyon euroluk maaşından çok daha düşüğüne ‘Evet’ demesi gerekiyor. Messi’nin Fransız deviyle 1+1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Messiden şok karar Babası görüşmelere başladı

MBAPPE, REAL MADRID YOLCUSU

Fransız devinde ayrılık rüzgarları esiyor... Kulübü ile olan sözleşmesinin son 6 ayına giren Kylian Mbappe, istediği takımla görüşme ve anlaşma konusunda serbest kalmıştı. Madridista Real adlı internet sitesi ve İspanya'da Real Madrid muhabiri olarak çalışan Ramon Alvarez, Real Madrid'in süper starla 30 Ocak'ta sözleşme imzaladığını ileri sürdü. 

 

Yazarlar