Türkiye Kupası Mesut Hoşcan: Kupayı istiyoruz

Mesut Hoşcan: Kupayı istiyoruz

17.01.2014 - 13:23 | Son Güncellenme:

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yarın deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçı için özel uçakla, Sivas'a gitti.

Mesut Hoşcan: Kupayı istiyoruz

Anadolu Üniversitesi Havaalanı'nda AA muhabirine açıklama yapan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nun ilk maçında Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilerek kupaya kötü başladıklarını anımsattı.

Haberin Devamı

Şanssız iki pozisyonda gol yediklerini ifade eden Hoşcan, şunları kaydetti:

"Akhisar Belediyespor çok dirençliydi ama takımım çok iyi mücadele etti. Maalesef şanssızdık, çok gol pozisyonu yakaladık ama olmayınca olmuyor. Sivas'tan puanlarla döneceğimize inanıyorum. Yolumuza devam edeceğiz, çünkü biz kupada da iddialı olmak istiyoruz. İyiyiz, moralimiz yerinde, herşey yolunda gidiyor. İnşallah güzel şeyler olacak. Kupayı almayı çok istiyoruz. Kupayı her takım istiyor ancak sadece bir takım sahip oluyor, biz de elimizden geleni yapacağız. İnşallah yarın Sivas'tan iyi dönersek yolumuza devam edeceğiz."

Eskişehirspor Sağlık Kurulu Başkanı Aytekin Aykın da Sivas'a galibiyet için gideceklerini belirterek, "Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Takımdaki moral, motivasyon çok iyi. Akhisar Belediyespor'a yenildik ama oyun olarak üstündük. Futbol sonuç işi. Puan olarak kötüyüz ama motivasyon olarak üst düzeydeyiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sivasspor-Eskişehirspor maçı yarın Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 16.30'da oynanacak.

Yazarlar