06.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:
EZELİ rakibi F.Bahçe'yi evinde ağırlayacak olan G.Saray'da tüm camia derbide alınacak galibiyete odaklandı... Başkan Aysal ise tam bir haftadır gerek oyunculara yemek vererek gerekse teknik heyet ile Florya'da toplantı yaparak bu karşılaşmaya herkesi tek tek hazırlıyor. Aysal önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde barbekü partisinde yönetim de dahil herkesi bir araya getirirken daha sonra ise Burak Yılmaz ve Didier Drogba'yı yanına çağırıp özel bir toplantı gerçekleştirdi.
ŞAMPİYONLAR Ligi'ne direkt katılabilmek için F.Bahçe maçının çok önemli olduğunun altını çizen Aysal ayrıca tüm camianın F.Bahçe karşısında alınacak bir galibiyete de ihtiyacı olduğunu iki yıldızına da ısrarla söyledi. Diğer arkadaşlarına da yaptığı konuşmanın bazı bölümlerinin aktarılmasını isteyen Aysal, "Pazar günü sahada 11 tane Metin Oktay görmek istiyorum. F.Bahçe karşısında tüm takım Metin Oktay Ruhu ile oynamalı. Sahada forması terlemeyen oyuncu görmek beni üzer. Çok şükür öyle bir şey ile şu ana kadar hiç karşılaşmadım. Mağlup olmak beni üzmüyor, formanızı terletin yeter" ifadelerini kullandı.
İKİ futbolcu da Ünal Aysal'a bu konuda söz verirken ardından da takım arkadaşlarının yanına dönerek herkese Aysal'ın bu sözlerini aktardılar.
(şampiy10)