NBA Michael Jordan, yeni arabasına servet ödedi! Dünya üzerinde yalnızca 30 adet var

Michael Jordan, yeni arabasına servet ödedi! Dünya üzerinde yalnızca 30 adet var

24.05.2023 - 18:34 | Son Güncellenme:

NBA efsanesi Michael Jordan, bu sefer basketbol yerine koleksiyonuna eklediği yeni otomobiliyle gündem oldu. Jordan, yeni aracı için adeta bir servet ödedi.

Michael Jordan, yeni arabasına servet ödedi Dünya üzerinde yalnızca 30 adet var

Arabalara olan tutkusuyla bilinen NBA efsanesi Michael Jordan, koleksiyonuna dünya üzerinde nadir bulunan bir araç ekledi ve adeta bir servet harcadı.

Haberin Devamı

DÜNYA ÜZERİNDE YALNIZCA 30 ADET VAR

Marca'da yer alan habere göre Michael Jordan, dünya üzerinde yalnızca 30 adet bulunan spor araba için 3.5 milyon dolar civarında bir ücret ödedi.

DÜNYANIN EN HIZLI ARABALARINDAN

Jordan'ın kullanacağı araç ise nadir olmasının yanında dünyanın en hızlı araçlarından da biri konumunda yer alıyor. Bin 842 beygire sahip olan otomobil, 482 km/s hıza ulaşabiliyor.

Bu satın alımı şirketin sahibi bizzat duyurdu. Sosyal medyada Michael Jordan’ın ve satın aldığı arabanın bir kısmının göründüğü bir fotoğraf paylaşıldı.

Basketbol kariyerini noktalamış olsa da dünyanın en zengin sporcuları arasında yer almayı sürdüren Michael Jordan, basketbolculuk döneminden bu yana bir otomobil tutkunu ve koleksiyonunda birbirinden değerli araçlar bulunuyor.

Haberin Devamı

Yazarlar