Fenerbahçe Michy Batshuayi devrede! Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi

Michy Batshuayi devrede! Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi

01.08.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi Fenerbahçe, yıldız futbolcunun peşine düştü. Sarı-lacivertlilerin, Michy Batshuayi'yi devreye sokarak başarılı futbolcu hakkında bilgi aldığı aktarıldı.

Michy Batshuayi devrede Fenerbahçeden bomba transfer hamlesi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin, başarılı futbolcuyu kadrosuna dahil etmek istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin yıldız futbolcunun transferi hakkında Michy Batshuayi'yi devreye soktuğu vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

YILDIZLAR TAKIMA DAHİL EDİLDİ

Fenerbahçe transfer döneminde kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendirdi. Sarı-lacivertliler, Dinamo Moskova'dan Sebastian Szymanski ile anlaşma sağladı. 24 yaşındaki orta saha için 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödendi. Süper Lig devi, stoper tandemine Rodrigo Becao'yu dahil etti. 27 yaşındaki stoperle 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Marsilya'dan Bartuğ Elmaz'ı renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, sol kanat pozisyonunu Rangers'tan ayrılan Ryan Kent ile güçlendirdi. Stoper tandemine Strasbourg ile sözleşmesi sona eren Alexander Djiku dahil edildi. Forvet arkasına Dusan Tadic, santrfora ise Edin Dzeko ve Umut Nayir eklendi. Sarı-lacivertlilerin son transferi Sassuolo'dan Mert Müldür oldu.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi devrede Fenerbahçeden bomba transfer hamlesi

AYRILIKLAR ART ARDA

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşandı. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. Attila Szalai, Bundesliga temsilcisi Hoffenheim ile anlaşmaya vardı. Braga, Bruma'nın bonservisi için 6 milyon 500 bin euro ödedi. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Mbwana Samatta'nın sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi.

Sarı-lacivertlilerde genç futbolcular Tiago Çukur ve Ertuğrul Çetin kiralık olarak takımdan ayrıldı. Sözleşmeleri sona eren Dimitris Pelkas ve Enner Valencia ile yollar ayrıldı.

Michy Batshuayi devrede Fenerbahçeden bomba transfer hamlesi

YANNICK CARRASCO HAMLESİ

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Yannick Carrasco'yu transfer etmek için çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin bu transfer için İspanyol ekibiyle görüştüğü ve oyuncunun şartları hakkında bilgi aldığı vurgulandı.

Fenerbahçe'nin oyuncunun şartlarını yüksek bulduğu, Yannick Carrasco'nun da Michy Batshuayi'den İstanbul hakkında bilgi aldığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerde, Belçikalı yıldızın transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi devrede Fenerbahçeden bomba transfer hamlesi

Yannick Carrasco'nun peşinde sadece Fenerbahçe'nin olmadığı bu transferde Barcelona'nın da devrede olduğu belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Yannick Carrasco'ya Barcelona'dan daha iyi bir teklif sunduğu vurgulandı. Belçikalı oyuncu için Suudi Arabistan'dan da ekiplerin devrede olduğu kaydedildi.

15 GOLE KATKI SAĞLADI

Yannick Carrasco geride kalan sezonda Atletico Madrid formasını 44 maçta giydi. Belçikalı futbolcu bu müsabakalarda 10 kez rakip fileleri havalandırdı. 29 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına da 5 gol pası verdi. Atletico Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yannick Carrasco'nun güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

Michy Batshuayi devrede Fenerbahçeden bomba transfer hamlesi

Diegem altyapısında futbola başlayan Yannick Carrasco daha sonra Genk, Monaco ve DL Pro formaları giydi. Belçika Milli Takımı'nda 66 maça çıkan yıldız futbolcu, 9 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar