Konferans Ligi Michy Batshuayi eski takım arkadaşını boş geçmedi! UEFA Konferans Ligi'nde müthiş performans

Michy Batshuayi eski takım arkadaşını boş geçmedi! UEFA Konferans Ligi'nde müthiş performans

07.03.2024 - 23:37 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında sahaya çıktı. Heyecan dolu karşılaşmada Michy Batshuayi'nin gösterdiği performans dikkat çekti.

Michy Batshuayi eski takım arkadaşını boş geçmedi UEFA Konferans Liginde müthiş performans

Union Saint Gilloise, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmai Kartal'ın ilk 11'de tercih ettiği Michy Batshuayi, Belçika'daki maçta gösterdiği performansla parmak ısırttı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 20'nci dakikasında Fenerbahçe'nin kazandığı serbest vuruşta topun başına Cengiz Ünder geçti. Cengiz Ünder'in ortasında Çağlar Söyüncü topu kale alanı içerisinde Michy Batshuayi'ye indirdi. Michy Batshuayi'nin sert şutunda top ağlarla buluştu.

Haberin Devamı

KONFERANS LİGİ'NDE MÜTHİŞ PERFORMANS

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki santrforu Michy Batshuayi bu sezon Konferans Ligi'nde 11'inci kez sahaya çıktı. Belçikalı santrfor bu karşılaşamlarda 6'ncı gol sevincini yaşadı. Michy Batshuayi aynı süreçte 2 asist üretti.

ESKİ TAKIM ARKADAŞINI YIKTI

Fenerbahçe'nin yıldızı Michy Batshuayi, eski takım arkadaşı Morris'i de üzdü. Union Saint Gilloise takımının kalecisi Anthony Moris’in eski takım arkadaşı olduğunu söyleyen Belçikalı golcü maçtan önce şu ifadeleri kullanmıştu:

Haberin Devamı

"Kendisini tanıyorum. Anthony benim küçüklükten takım arkadaşım. Onu çok iyi bir şekilde tanıyorum. Onu yeniden görecek ve karşılaşacak olmak benim açımdan gerçekten keyifli olacak. O kendi yolundan devam ediyor ve kendi gelişimini sürdürüyor. Onun adına da gururlu hissettiğimi söyleyebilirim. Ben de yarın hakem düdüğüyle beraber elimden gelenin en iyisini ortaya koymak istiyorum."

Yazarlar