İngiltere Premier Lig Mikel Arteta: Saha içinde amacımızı unuttuk

Mikel Arteta: Saha içinde amacımızı unuttuk

16.04.2023 - 19:02 | Son Güncellenme:

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, West Ham United karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Mikel Arteta: Saha içinde amacımızı unuttuk

Premier Lig'de liderliğini devam ettiren Arsenal, West Ham United karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Londra devinin İspanyol teknik direktörü Mikel Arteta, West Ham United maçı sonrasında konuştu.

Haberin Devamı

Üstünlüğü koruyamamaları hakkkında değerlendirmelerde bulunan Mikel Arteta, "Hayal kırıklığım büyük. Bir kez daha maça muhteşem başladık. Kontrol tamamen bizdeydi ama sonra saha içinde amacımızı unuttuk. Korkunç bir penaltı oldu ve West Ham'a umut verdik. Sonra da West Ham'ın oynamasını izledik. Her şeyin yanlış gittiği bir 'rollercoaster'a binmiş gibiydik. Asla o 'rollercoaster'dan inemedik" açıklamasını yaptı.

Bukayo Saka'nın kaçırdığı penaltı nedeniyle suçlanmaması gerektiğini belirten İspanyol teknik direktör, "Penaltıyı ancak penaltıyı kullanan kaçırır. En büyük yıldızlar dahil penaltı kaçırmayan bir futbolcu tanımıyorum" dedi.

Premier Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Mikel Arteta, "Üzerimizdeki şampiyonluk baskısı arttı mı, azaldı mı bilemem. Birkaç ay önce ne kadar vardı, şimdi ne kadar var, bilmiyorum. Bunu ölçemem" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar