Skorer Milan Baros sakatlığı nedeniyle milli takıma alınmadı...

Milan Baros sakatlığı nedeniyle milli takıma alınmadı...

29.09.2010 - 15:52 | Son Güncellenme:

.

Milan Baros sakatlığı nedeniyle milli takıma alınmadı...

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçlarında İskoçya ve Liechtenstein ile karşılaşacak olan Çek Cumhuriyeti'nde Galatasaray'ın golcü futbolcusu Milan Baros kadroya alınmadı. Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Michal Bilek, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında İstanbul B.B. ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Çek golcüyü kadroya almadıklarını açıkladı. Bilek, Baros'un sakatlığının 2 ila 3 hafta arasımda süreceğini ve maça kadar hazır olamayacağı için kadroya almadıklarını belirterek, "Milan'ın sakat olması hoş bir durum değil. Ancak takımım oynayacağımız karşılaşmalarla başa çıkabilecek kadar kaliteli" ifadelerini kullandı. Ankaragücü'nde forma giyen savunma oyuncusu Jan Rajnoch kadroda yer alıyor.

Haberin Devamı

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri I Grubu'nda yer alan Çek Cumhuriyeti, 8 Ekim tarihinde İskoçya'yı ağırlarken, 12 Ekim günü Liechtenstein'a konuk olacak.

Çek Cumhuriyeti aday kadrosu şöyle;

Kaleci: Petr Cech (Chelsea FC), Jan Laštuvka (FC Dnipro Dnipropetrovsk), Tomáš Grigar (FK Teplice)

Defans: Zdenek Pospech (FC København), Roman Hubník (Hertha BSC Berlin), Michal Kadlec (Bayer 04 Leverkusen), Jan Rajnoch (MKE Ankaragücü), Marek Suchy (FC Spartak Moskva), Daniel Pudil (KRC Genk)

Orta saha: Tomáš Rosicky (Arsenal FC), Tomáš Hübschman (FC Shakhtar Donetsk), Jaroslav Plašil (FC Girondins de Bordeaux), Jan Polák (RSC Anderlecht), Jirí Štajner (FC Slovan Liberec), Mario Holek (FC Dnipro Dinpropetrovsk), Milan Petrzela (FC Viktoria Plzen)

Haberin Devamı

Forvet: Roman Bednár (West Bromwich Albion FC), Tomáš Necid (PFC CSKA Moskva), Václav Kadlec (AC Sparta Praha), Lukáš Magera (FC Timişoara)

Yazarlar