Fenerbahçe Milan'ın yıldızına Fenerbahçe talip! Transfer için istenen rakam belli oldu

Milan'ın yıldızına Fenerbahçe talip! Transfer için istenen rakam belli oldu

22.05.2023 - 19:46 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın 5 puan gerisinde olan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin Milan'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Milanın yıldızına Fenerbahçe talip Transfer için istenen rakam belli oldu

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde bu doğrultuda gündeme sürpriz bir ismin geldiği ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin Milan'da forma giyen başarılı forveti kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin yanı sıra tecrübeli futbolcuya Premier Lig'den de talip olduğu kaydedildi. Öte yandan Serie A ekibinin transfer için istediği bonservis bedeli de belli oldu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ALTAY SÖZLEŞME UZATTI

Fenerbahçe'de ilk hamle iç transferde geldi. Sarı-lacivertliler sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Altay Bayındır'la 4 yıllık anlaşma sağladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"2019 yılından beri formamızı giyen, Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlığa kadar yükselen Altay Bayındır ile sözleşmemiz 4 yıl uzatılmıştır. A Milli Takım forması da giyen Kaptanımız Altay Bayındır, 2026-27 sezon sonuna dek Futbol A Takımımızın formasını terletecektir."

Haberin Devamı

Milanın yıldızına Fenerbahçe talip Transfer için istenen rakam belli oldu

VALENCIA VE ZAJC'LA GÖRÜŞÜLÜYOR

Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan diğer isimlerde de son durum netlik kazandı. Fenerbahçe kurmaylarının, Miha Zajc ve Enner Valencia ile pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin iki futbolcuyla da yeni sözleşme imzalamak istediği kaydedildi.

Milanın yıldızına Fenerbahçe talip Transfer için istenen rakam belli oldu

ORIGI GÜNDEME GELDİ

Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın henüz yeni sözleşme imzalamaması ve Joao Pedro'ya da talipler çıkması nedeniyle forvet transferi arayışları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerde bu doğrultuda sürpriz bir ismin gündeme geldiği öğrenildi.

İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Milan'da forma giyen Divock Origi'yi transfer listesine dahil etti. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği başarılı forvete aynı zamanda Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın da ilgisinin olduğu aktarıldı.

Milanın yıldızına Fenerbahçe talip Transfer için istenen rakam belli oldu

Fenerbahçe ve West Ham United'ın durumunu yakından takip ettiği Divock Origi için girişimlerin başladığı belirtildi.

İSTENEN BONSERVİS BELLİ OLDU

Milan'da bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen Divock Origi'nin takımdan ayrılmasına sıcak bakıldığı kaydedildi. Serie A ekibinin Belçikalı santrfor için 7-8 milyon euro arasında bir transfer geliri beklediği vurgulandı.

Milan formasını bu sezon 35 maçta giyen 28 yaşındaki santrfor rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. Divick Origi takım arkadaşlarına da 1 gol pası verdi. Serie A ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Belçikalı oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Haberin Devamı

Milanın yıldızına Fenerbahçe talip Transfer için istenen rakam belli oldu

Genk altyapısında futbola başlayan Divock Origi daha sonra Lille, Liverpool ve Wolfsburg formaları giydi. Belçika Milli Takımı'nda 32 maça çıkan santrfor, 3 kez gol attı.

Yazarlar