Magazin Milli futbolcular TOÇEV'in projesinin tanıtımına katıldı

Milli futbolcular TOÇEV'in projesinin tanıtımına katıldı

04.01.2016 - 17:35 | Son Güncellenme:

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV), 9 Şubat'ta düzenleyeceği "Yıldızların şarkıları, çocukların yarınları" projesinin tanıtımı yapıldı.

Milli futbolcular TOÇEVin projesinin tanıtımına katıldı

Eğitime destek olmak amacıyla yapılan ve sanat ile spor dünyasından birçok ünlü ismin şarkı söyleyeceği organizasyonun Türkiye Spor Yazarları Derneğinde düzenlenen basın toplantısına, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, Galatasaray'ın oyuncusu Olcan Adın ve Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Serkan Balcı katıldı.

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç, Nükhet Duru, Zara, Funda Arar ve Ümit Besen gibi ünlü isimlerin de yer aldığı basın toplantısında proje hakkında bilgi verildi.

Oyuncu Selçuk Yöntem'in sunuculuğunda gerçekleştirilecek olan gecede, futbolcular ve sanatçılar şarkı söyleyecek. Gecenin geliri eğitim için kullanılacak.

Gecede Funda Arar ile düet yapacak Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, eşiyle böyle bir projede var olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini ve yardıma ihtiyacı olan herkese destek verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Aramızda büyük yürekler var. Onlara teşekkür ediyoruz. Toplumumuz için çocukların eğitimi önemli faktörlerden bir tanesi. Biz de bu kardeşlerimize yardım için elimizden ne geliyorsa yardıma hazırız. Lütfen bilet alarak kardeşlerimizin eğitimine dokunmuş olun. Sesimiz güzel değil ama üstatlarımızın yanında şarkı söyleyeceğimizden, onlar bizim açıklarımızı kapatacaktır diye düşünüyorum. Bizim için zor ama keyifli bir gece olacak."

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı futbolcu Olcan Adın ise, böyle bir projede yer aldığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Umarım bu büyük organizasyonun, yarınlar için güzel kardeşlerimizin yetişmesine yardımcı olur" dedi.

Serkan Balcı da projenin önemine dikkati çekerek, "Tarif edilemeyecek bir duygu. Buraya gelen ve bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Eğitim gerçekten şart. Herkesin bilet alarak destek olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da TOÇEV tarafından düzenlenecek organizasyonda sanat ve spor dünyasından şu isimlerin şarkı söyleyeceği belirtildi:

Şarkıcılar, Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Funda Arar, Feridun Düzağaç, Fatih Erkoç, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Nilüfer, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak, Zara, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ve Volkan Demirel, Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz, Olcan Adın ve Semih Kaya, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, Mersin İdmanyurdulu futbolcu Serkan Balcı, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Medipol Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu, Borussia Dortmundlu futbolcu Nuri Şahin, Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar, Eczacıbaşı VitrA'nın milli voleybolcusu Neslihan Demir, Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi Hidayet Türkoğlu, eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, eski Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner ile boksör Gökhan Saki.

Yazarlar