Türkiye EURO 2020; Türkiye-Galler maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Milli takım üç puan için sahada!

EURO 2020; Türkiye-Galler maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Milli takım üç puan için sahada!

15.06.2021 - 16:14 | Son Güncellenme:

EURO 2020 A grubu ikinci maçında Türkiye yarın akşam Galler ile karşı karşıya gelecek. Grupta ilk maçında İtalya karşısında 3-0'lık skorla sahadan mağlup ayrılan A Milli takım grupta kalan iki maçında puan ya da puanlar alabilmek için sahaya çıkacak. Gruptan çıkabilmek için puan kaybına tahammülü olmayan milli takımda gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Peki Türkiye-Galler maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

EURO 2020; Türkiye-Galler maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Milli takım üç puan için sahada

EURO 2020 A grubu ikinci maçında A Milli takım yarın akşam Bakü'de Galler ile karşı karşıya gelecek. Gareth Bale'ı Galler karşısında puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak olan A Milli takımda gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. İtalya karşısında alınan mağlubiyetin ardından bu maçın önemi bir kez daha arttı. Peki Türkiye-Galler maçı ne zaman saat kaçta?

Haberin Devamı

TÜRKİYE-GALLER MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye-Galler maçı yarın akşam saat 19:00'da başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek.

MAÇIN HAKEMİ PORTEKİZLİ

A Milli Futbol Takımımız'ın EURO 2020 A Grubu ikinci maçında Galler ile Bakü'de oynayacağı karşılaşmayı yönetecek hakem belli oldu. 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Dias yönetecek.

Artur Dias'ın yardımcılıklarını Rui Tavares ve Paulo Soares yapacak. 4. hakem olarak Polonyalı Bartozs Frankowski görev alacak.

Video Yardımcı Hakem ise yine Portekiz'den Joao Pinheiro oldu.

Artur Dias'la yüzümüz hiç gülmedi

Türkiye'nin, Galler ile oynayacağı karşılaşmada Artur Dias'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Rui Tavares ve Paulo Soares, 4. hakemliğini Polonya'dan Bartosz Frankowski üstlenecek. 41 yaşındaki hakem, Milliler'in Uluslar Ligi'nde 7 Eylül 2018'de Rusya'ya 2-1, 3 Eylül 2020'de Macaristan'a 1-0'la sahasında kaybettiği maçları yönetti. Kulüp takımlarımız açısından baktığımızda; Fenerbahçe , 2016'da Monaco'ya 3-1 (d) ve Eskişehir de 2012'de Marsilya'ya 3-0 (d) yenildi.

Haberin Devamı

Bekle bizi Bakü!

Ay-Yıldızlılar, gruptaki kaderini çizecek karşılaşmaları Bakü'de oynayacak. 68 bin kapasiteli Olimpiyat Stadı'nda pandemi kurallarını yerine getiren 32 bin taraftarın izleyebiyeceği karşılaşmalarda Milli Takım hem Türkiye'den gidenler hem de kardeş Azerbaycanlı taraftarlar sayesinde büyük bir destekle sahaya çıkacak.

32 bin taraftar olacak

Turnuvanın başlamasından bir gün önce 32 bin biletin 20 binden fazlasının satıldığı açıklanırken, 16 Haziran Çarşamba günü oynanacak Galler karşılaşması öncesinde kalan biletlerin de tükenmesi bekleniyor. Azerbaycan’ın kara sınırları salgın nedeniyle kapalı, hava yoluyla girişlerde ise aşı kartı veya Kovid-19’u atlattıklarına dair belge ibraz etmeleri şartıyla sadece Türk ve Rus vatandaşlarına müsaade ediliyor.

EURO 2020'deki kaderimizi çizeceğiz

Maçlara bileti olan Büyük Britanya, İsviçre ve Türkiye vatandaşları, Azerbaycan’a hem hava hem de kara yoluyla Kovid-19 testinin negatif olduğunu doğrulayan belge ile giriş yapabilecek. Galler ve 4 gün sonra 20 Haziran Pazar günü oynanacak İsviçre maçlarını bir anlamda evimizde oynayacağız, turnuvadaki kaderimizi çizeceğiz.

 

Yazarlar