Skorer Dünya Kupası Elemeleri: Milli maç ne zaman? Türkiye - Cebelitarık maçı hangi tarihte, hangi kanalda?

Dünya Kupası Elemeleri: Milli maç ne zaman? Türkiye - Cebelitarık maçı hangi tarihte, hangi kanalda?

09.11.2021 - 10:09 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli, Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek. 3. sırada bulunan Türkiye bu maçtan mutlak galibiyet çıkarmak zorunda... Mücadeleye kısa bir süre kala "Milli maç ne zaman? Türkiye - Cebelitarık maçı hangi tarihte, hangi kanalda?" sorusu soruluyor.

Dünya Kupası Elemeleri: Milli maç ne zaman Türkiye - Cebelitarık maçı hangi tarihte, hangi kanalda

A Milli Takım, Dünya Kupası Elemeleri'nde çok kritik bir sınava çıkıyor. Rakip Cebelitarık... Türkiye'nin son iki kalan maçını kazanması gerekirken mücadeleyi kaçırmak istemeyenler şu sıralar "Milli maç ne zaman? Türkiye - Cebelitarık maçı hangi tarihte, hangi kanalda?" diye soruyor.

Haberin Devamı

TÜRKİYE - CEBERİTARIK MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Türkiye - Cebelitarık maçı 13 Kasım Cumartesi 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma TRT 1’den canlı yayınlanacak.

TÜRKİYE ADAY KADROSU BELLİ OLDU

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

Beşiktaş 'ın kalesini koruyan Ersin Destanoğlu, A Milli Takım kadrosuna ilk kez dahil edildi. B u arada Ozan Kabak gribal enfeksiyon nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı.

AÇIKLANAN KADRO ŞU ŞEKİLDE:

Kaleci: Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat, Uğurcan Çakır

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

Haberin Devamı

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu

Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Kenan Karaman, Serdar Dursun