Milli Takım Letonya maçı öncesi Montella'dan sürpriz İrfan Can Kahveci kararı!

Letonya maçı öncesi Montella'dan sürpriz İrfan Can Kahveci kararı!

15.10.2023 - 16:02 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında Konya’da Letonya ile karşılaşacak. Kritik mücadele öncesi Ay-Yıldızlıların teknik direktörü Montella'dan sürpriz bir karar geldi.

Letonya maçı öncesi Montelladan sürpriz İrfan Can Kahveci kararı

EURO 2024'e katılma yolunda büyük bir avantaj yakalayan A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

A Milliler Letonya maçıyla birlikte gruptan çıkmayı garantileyebilir. Ay-yıldızlılar, Letonya'yı yenmesi durumunda puanını 16'ya çıkaracak ve diğer maçların sonuçlarına bakılmadan grubu ilk iki sırada tamamlamayı garantileyerek, Almanya'da düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası biletini alacak.

Maç öncesi de Montella sahaya süreceği ilk 11 için sürpriz bir karar verdi. 

DİNLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Vincenzo Montella, İrfan Can Kahveci’yi Letonya karşısında dinlendirmeyi düşünüyor.

YUNUS AKGÜN SON ANTRENMANDA 11'DE

Yunus Akgün, A Milli Takım’ın son taktik antrenmanında ilk 11’de yer aldı.

Letonya maçı öncesi Montelladan sürpriz İrfan Can Kahveci kararı

'STRATEJİMİZ FARKLI OLACAK'

Ay-Yıldızlı ekibimizin teknik patronu Vincenzo Montella, Letonya maçı öncesi basın toplantısında, "Türk futbolseverlerin ne kadar tutkulu olduğunu biliyorum. Konya’da verecekleri destekten hiç şüphem yok. Onların enerjisi önemli. Geçen maça göre stratejimiz farklı olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MONTELLA 2. MAÇINDA

Teknik Direktör Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, A Milli Futbol Takımı ile ikinci sınavına Letonya karşısında çıkacak. Montella ilk karşılaşmasında Hırvatistan’ı mağlup etti.

LETONYA BİZE TERS GELİYOR

A Milli Takımımız, Letonya ile 10. kez kozlarını paylaşacak. Deplasmanda oynanan maçı 3-2’lik skorla kazanan Milliler, son dakikalarda galibiyete ulaşmış ve 10 kişilik rakibi karşısında bir hayli zorlanmıştı. Daha önceki 9 maçın 3’ünü kazanabilen Ay-Yıldızlı ekibimize, Letonya genel olarak ters geliyor. Diğer 6 maçın 5’i berabere biterken, Letonya 1 kez galip gelebildi. Taraflar arasında Türkiye’de oynanan 3 maçta ise eşitlik bozulmamıştı.

Letonya maçı öncesi Montelladan sürpriz İrfan Can Kahveci kararı

Türkiye kaçıncı sırada? Türkiye EURO 2024 Elemeleri D Grubu puan durumu

1- Türkiye / 13 puan (6 maç)
2- Hırvatistan / 10 puan (5 maç)
3- Ermenistan / 7 puan (6 maç)
4- Galler / 7 puan (5 maç)
5- Letonya / 3 puan (6 maç)

EURO 2024 ALMANYA'DA

Almanya'daki 10 şehrin ev sahipliği yapacağı şampiyonanın açılış maçı Münih'teki Allianz Arena, final karşılaşmasının ise Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Haberin Devamı

EURO 2024'e Almanya'nın Berlin, Köln, Münih, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart ve Düsseldorf şehirleri ev sahipliği yapacak.

Yazarlar