Dünyadan Futbol Miralem Pjanic'e sürpriz talip

Miralem Pjanic'e sürpriz talip

05.09.2022 - 22:06 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta mukavelesi sona eren ve Barcelona'ya geri dönen Boşnak oyuncuya Birleşik Arap Emirlikleri'nden talip çıktı.

Miralem Pjanice sürpriz talip

Beşiktaş 'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen Miralem Pjanic'e Birleşik Arap Emirlikleri'nden talip çıktı.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Barcelona'daki durumu belirsizliğini koruyan Miralem Pjanic, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Sharjah FC'nin radarına girdi. Sharjah, Katalan ekibinden ayrılma ihtimali bulunan tecrübeli orta saha için 3 yıllık bir teklif sundu.

SHARJAH FC HAREKETE GEÇTİ

La Liga'da transfer dönemi kapanmış olsa da Birleşik Arap Emirlikleri'nde hala açık olduğu için Sharjah FC, Pjanic'i kadrosuna katabilir. Barcelona, Bosna Hersekli futbolcunun karararını bekliyor. Eğer tecrübeli futbolcu teklifi kabul ederse, Katalan ekibi yolları ayırmaya hazır.

BU SEZON FORMA ŞANSI BULAMADI

Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen ve ilk olarak kadroda düşünülmeyen yıldız futbolcu, sezon öncesi göstermiş olduğu performanslar ile teknik direktör Xavi'yi etkilemiş ve planları değiştirmişti. Ancak Pjanic, Barcelona ile yeni sezonda henüz resmi bir maçta forma şansı bulamadı.

Haberin Devamı

Yazarlar