İspanya La Liga Miralem Pjanic'ten flaş hamle! Xavi'ye bildirdi

Miralem Pjanic'ten flaş hamle! Xavi'ye bildirdi

01.08.2022 - 23:07 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Xavi önderliğinde gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Barcelona'da Miralem Pjanic'den flaş bir hamle geldi.

Miralem Pjanicten flaş hamle Xaviye bildirdi

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Miralem Pjanic'in Barcelona'daki geleceği henüz netleşmiş değil.

Haberin Devamı

İTALYA'DAN 4 TALİP VAR

Beşiktaş'ta kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Barcelona'ya geri dönen Boşnak futbolcu Miralem Pjanic'e İtalya'nın 4 kulübü talip oldu.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre İtalya Serie A ekiplerinden son şampiyon Milan'ın yanı sıra eski takımı Juventus ile Napoli ve Fiorentina, Bosna Hersekli yıldız ismi kadrosuna katmak istiyor.

"TÜRKİYE'DE BİLE BAŞARISIZ OLDU, GELMESİN"

Pjanic için Juventus taraftarları, "Barcelona ve Beşiktaş'ta olmadı. Türkiye'de bile başarısız oldu, Juve'ye gelmesine gerek yok", "Onun yerine 23 yaşaltı takımıyla oynayalım", "O dedem yaşında, bırakın artık!" şeklinde tepkiler gösterdi.

XAVİ, PJANİC HAKKINDA NE SÖYLEDİ?

Juventus ile yaptıkları hazırlık maçının ardından Miralem Pjanic’in performansını değerlendiren Barcelona Teknik Direktörü Xavi ise şunları söyledi: "Harika bir maç çıkardı"

Haberin Devamı

"Performansını çok beğendim. Bize çok şey katıyor, iç hatlardaki boşlukları çok iyi buldu. Özel bir vizyonu var çünkü bu boşlukları gören çok fazla oyuncu yok."

MAAŞINDA İNDİRİME GİTTİ

Barcelona, gelecek sezon öncesi Miralem Pjanic için kararını henüz veremedi. Bosna Hersekli yıldız Beşiktaş'taki kiralık döneminin ardından Katalan ekibine geri dönmesi ile birlikte yeni sezon planları arasında yer almıyordu. Ancak Pjanic'in iyi performansı, çalışma isteği ve tavırları durumları değiştirdi.

Miralem Pjanic, takımdaki geleceği hakkında teknik direktör Xavi ile görüşme gerçekleştirdi. Miralem Pjanic, Barcelona'da kalmak için yıllık maaşında indirime gitmeyi kabul ettiğini Xavi'ye bildirdi.

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş forması ile tamamlayan Miralem Pjanic, 26 maçta görev yaparken, 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi.