Diğer Misli.com’a Stevie Awards’tan altın ödül

Misli.com’a Stevie Awards’tan altın ödül

27.05.2022 - 13:37 | Son Güncellenme:

Misli.com, Sezon Boyunca ING Basketbol Süper Ligi’nde Gerçekleştirdiği “Haftanın Maçı” Etkinlikleriyle Dünyaca Ünlü Stevie Ödüllerinde “Sponsorlukta İnovasyon” Kategorisinde Altın Ödüle Layık Görüldü

Misli.com’a Stevie Awards’tan altın ödül

2021-2022 sezonunda Türkiye Basketbol Federasyonu ile imzaladığı sponsorluk anlaşmalarıyla ses getiren misli.com, ana sponsoru olduğu ING Basketbol Süper Ligi’nde sezon boyunca “Haftanın Maçı” konseptiyle etkinlikler gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Taraftarların yeniden salonlara dönmesiyle ligin heyecanına heyecan katmayı hedefleyen misli.com, ING Basketbol Süper Ligi takımlarının evlerine konuk oldu. Dans gösterileri, paraşüt şovları, çeşitli oyunlar ve hediyelerle seyircinin coşkusunu arttırdı. Bu etkinliklerle sadece sporun ve sporcunun değil aynı zamanda taraftarın da yanında olduğunu gösterdi.

Oluşturulan bu konsept ile misli.com başarılarına başarı ekleyerek Birleşmiş Arap Emirlikleri’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Sponsorlukta İnovasyon kategorisinde Altın Stevie Ödülü’ne layık görüldü. Ödülü, misli.com’u temsilen etkinlik ajansı Vitamin Marketing Agency kurucusu Kemal Kayahan ve Türkiye Basketbol Federasyonu Pazarlama Direktörü Selin Erdoğan aldı.

Haberin Devamı

Altın Stevie ödülünü aldıktan sonra konuşmalarını yapan Kemal Kayahan ve Selin Erdoğan bu projeye hayat verdiği için Türkiye Basketbol Federasyonu’na ve ING Basketbol Süper Ligi Ana Sponsoru misli.com’a teşekkürlerini ilettiler.

Misli.com’a Stevie Awards’tan altın ödül