Futbol Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları

25.10.2023 - 11:40 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Mislide Günün En Çok Oynanan Maçları

Paris Saint Germain – AC Milan: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Paris Saint Germain – AC Milan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %37’si karşılaşmada Paris Saint Germain’in galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Grubun ilk karşılaşmasında evinde konuk ettiği Dortmund'u 2-0 yenmeyi başaran PSG ikinci maçında ise İngiltere'de Newcastle United karşısında defans hataları yapınca mücadeleyi 4-1 kaybederek şok bir mağlubiyet aldı. Fakat Fransa liginde son 2 maçını kazanan PSG bu karşılaşmada ileri uçta bulunan Kylian Mbappe, Dembele ve Ramos gibi etkili golcüleriyle taraftarı önünde baskılı futbolla başlamalarını bekliyorum. Milan ise grubun ilk 2 karşılaşmasında oynadıkları Newcastle United ve Dortmund karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrılıp henüz galibiyetle tanışamadı. Ayrıca hafta sonu evinde oynadığı derbi mücadelesinde konuk ettiği Juventus karşısında 1-0 kaybederek etkisiz bir futbol sergilediler. Fakat kadro yapısı itibariyle etkili oyuncuları bulunan Milan'ın grupta ilk 2 için şanslarını devam ettirebilmeleri adına kaybetme lüksleri bulunmuyor. Bu karşılaşmada kazanmak zorunda olan iki ekip tecrübeli golcüleriyle etkili bir futbol sergileyerek karşılıklı goller bulmalarını bekliyorum.

Haberin Devamı

Newcastle United – B.Dortmund: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Newcastle United – B.Dortmund mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %37’si Newcastle United galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Zülal Pehlivan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

21 yılın ardından Devler Sahnesi’ne geri dönen ve müthiş formda olan bir Newcastle izliyoruz. Milan deplasmanından golsüz beraberlikle döndüklerinde gruptaki durumu ne olacak diye düşündürse de kuralar çekildiğinde herkesin favorisi olan Paris’e 4 gol atarak adeta sahaya gömdüler. İç saha performansını başka bir boyuta taşıyan Newcastle ligde de harika ilerliyor. Hafta sonu Crystal Palace ile oynadıkları maçta rakibine 4 gol atarak, sahada göz açtırmadı. Kazanma isteklerini sahada oynadıkları oyuna gerçekten yansıtan bir ekip ve lider olmayı hak ediyorlar. B.Dortmund ise Bundesliga’da iyi bir gidişat izlese de Şampiyonlar Ligi’nde kötü başlangıç yaptı. Henüz bir galibiyeti olmayan Dortmund; Paris deplasmanında sahada varlık bile gösteremezken, Milan karşısında da mağlubiyetin kıyısından döndü. Dortmund’da Bellingham’ın yokluğu gerçekten de hissediliyor. Dortmund rakibine göre daha düşük tempolu kalıyor. Dortmund’un her ne kadar artık kaybetme lüksü bulunmasa da Newcastle ile baş edebilecek bir güce sahip olduklarını düşünmüyorum. Newcastle hem taraftar desteğini arkasında alır hem de kurduğu yoğun baskıyla Dortmund’u baya yorar. Ev sahibinin üstün iç saha performansıyla galibiyete ulaşacağını düşünüyorum. Tercihim MS1 olacak.

Haberin Devamı

Celtic – Atletico Madrid: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve günün öne çıkan maçlarından Celtic – Atletico Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %65’i karşılaşmada Atletico Madrid’in galip gelmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Deplasman 1.5 Üst

Milli araya Kilmarnock galibiyetiyle giden Celtic, milli aradan Hearts galibiyetiyle döndü. İki maçın ortak noktası kalelerinde gördükleri goller. Hücumdan Jota gitse de eldeki en iyi alternatif Liel Abada sakatlanmış olsa da, Daizen Maeda ve Koyog Furuhashi'nin yanına Luis Palma iyi monte oldu ama savunma sertlikleri hâlâ iyi değil... Atletico Madrid ise Celta Vigo deplasmanında 3-0 kazandı, resmi maçlardaki galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Celtic'in 2 maç sonunda dibi gördüğü ŞL grubunda, Lazio ve Feyenoord ile kıyasıya bir yarış içindeler. Celtic bu yarışa ucundan kıyısından katılmak istiyorsa, Atletico Madrid'i devirmeli fakat bunun olma ihtimali biraz düşük... Celtic'te Abada dışında Maik Nawrocki ve Stephen Welsh de sakat. Atleti'de Jose Gimenez, Reinildo ve Thomas Lemar yok... Atletico Madrid'in "Morata & Griezmann" hücum ikilisiyle Celtic'e çok geleceğini düşünüyorum. Galibiyete yakınlar. En az 2 gol atarlar.

Haberin Devamı