Futbol Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları

31.10.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Mislide Günün En Çok Oynanan Maçları

Wolfsburg – Leipzig: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Wolfsburg – Leipzig mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %36’sı karşılaşmada Leipzig’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: 2.5 Üst

Ligde son 3 haftada savunma hataları yüzünden rakiplerine karşı sahadan mağlubiyetlerle ayrılan Wolfsburg hızlı bir düşüş yaşıyor. Özellikle son karşılaşmada konuk olduğu Augsburg karşısında ilk yarıyı 2-1 önde kapatmalarına rağmen defans hattında büyük açıklar verince mücadeleyi 3-2 kaybettiler. Taraftarının önünde kupada üst tura çıkabilmek adına tempolu bir futbol sergilemelerini bekliyorum. Leipzig ise ligde yoluna dolu dizgin gitmeye devam ediyor. Hafta sonu evinde konuk ettiği Köln karşısında üstün bir performans ortaya koyarak sahadan 6-0 galibiyetle ayrıldılar. Hücumda etkili olan oyuncularıyla kupada da yoluna devam edebilmek adına baskılı başlayacaklardır. Tempo gücü yüksek geçmesini beklediğim bu maçta iki ekip üst tura çıkabilmek adına pozisyonlar bulup 2.5 gol barajını aşarlar.

Haberin Devamı

Stuttgart – Union Berlin: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Stuttgart – Union Berlin mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %47’si karşılaşmada Stuttgart’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi: 2.5 Üst

Union Berlin, geçtiğimiz sezonun oldukça gerisinde bir performans sergiliyor. Ligdeki son 7 maçından mağlubiyetle ayrılan Union Berlin, kupa mücadelesinde Stuttgart ile karşılaşacak. İki ekip 10 gün önce lig mücadelesinde karşılaşmıştı ve Stuttgart, rakibini deplasmanda 3 golle mağlup etmişti. Ev sahibi ekibi bu maçta da önde görüyorum. Gol bahsi olarak da 2.5 üst seçeneği ideal.

Monchengladbach – Heidenheim: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Monchengladbach – Heidenheim mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %12’si karşılaşmada Monchengladbach’ın galip geleceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: 2.5 Üst ve Karşılıklı Gol Var

Hafta sonu ligde konuk ettikleri rakibini 2-1 yenen M'gladbach kupada yoluna devam edebilmek için taraftarı önünde avantajlı olarak kazanarak adını üst tura yazdırmak istiyor. Bu sezona istediği gibi başlayamayan ev sahibi ekibin 9 haftada sadece 2 galibiyeti bulunuyor. Takım olarak hücum hattında etkili futboluyla skor üretmekte zorlanmıyor. Ama savunma hattında büyük açıklar verip kalesinde kolayca goller görüyor. Kupada yollarına devam edebilmek adına baskılı başlamalarını bekliyorum. Ligin yeni ekibi Heidenheim ise ligde oynadığı son 3 karşılaşmada sahadan mağlubiyetlerle ayrılıp düşüşüne devam ediyor. Bu karşılaşmada zorlu bir rakiple mücadele verecekler. Fakat hafta sonu aldığı yenilginin aksine baskılı başlayarak sürpriz yapmak isteyeceklerdir. Bu kupa karşılaşmasında üst tura çıkmayı hedefleyen iki ekip tempo gücü yüksek bir performans sergileyip karşılıklı gollerle mücadeleyi 2.5 Gol Üstüne taşırlar.

Haberin Devamı

Yazarlar