Futbol Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları

18.11.2023 - 12:53 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Mislide Günün En Çok Oynanan Maçları

Ermenistan – Galler: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Ermenistan – Galler mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %25’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Bir önceki milli arada, A Milli Takımımızın da olduğu eleme grubunda öyle ilginç sonuçlar alındı ki; biz 16 puanla lider durumdayız ve EURO 2024 vizesi aldık, Ermenistan ise Letonya'ya kaybetmesine rağmen hâlâ potada. Galler de Hırvatistan'ı yendiği için umudunu sürdürüyor... Ermenistan burada Galler'i, 3 gün sonra Zagreb'te Hırvatistan'ı yenerse vize alabilir... Galler burada Ermenistan'ı, 3 gün sonra da bizi (farklı) yenerse lider olarak gruptan çıkabilir... Ermenistan'da Sergis Adamyan aday kadroda yok. Gözler Lucas Zelarayan ve Grant-Leon Ranos üzerinde olacak... Galler'de Aaron Ramsey sakat, Dylan Levitt çağrı almadı. Harry Wilson ve Daniel James'e çok iş düşecek... "2-3 GOL" arasında kalabiliriz.

Haberin Devamı

Almanya – Türkiye: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Almanya – Türkiye mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %12’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi

Almanya, EURO 2024’e ev sahipliği yapacağı için organizasyona direkt katılıyor. Dolayısıyla eleme maçları oynamadılar ve milli araları hazırlık karşılaşmalarıyla geçiriyorlar. Muazzam bir kadroya sahip olmalarına rağmen özel maç havası nedeniyle konsantrasyon kaybı yaşadıklarını gördük zaman zaman. Bu durum Türkiye karşısında da tekrarlanabilir. Ay-Yıldızlılar, deplasmanda mutlaka gol atacaktır. Almanya’nın da tehlikeli ön hattıyla skor üretmesi elbette yüksek muhtemel.

Letonya – Hırvatistan: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Letonya – Hırvatistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %17’si karşılaşmanın 2.5 üst olabileceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda oynadığı 7 maçın sadece 1'ini kazanabilen Letonya, Almanya vizesi alamadı. Grupta herhangi bir iddiaları yok... Hırvatistan ise bir önceki milli arada önce A Milli Takımımıza, ardından da Galler'e kaybedip turnuvaya gitme şansını zora soktu. Mateo Kovacic, Nikola Vlasic, Bruno Petkovic gibi isimler sakatlıkları nedeniyle kadroda yok. Ivan Perisic ve Mislav Orsic zaten uzun süredir yok. TD Zlatko Dalic, Petar Musa ile Josip Brekalo'yu da maç kadrosuna almadı... Erken saatteki "Ermenistan-Galler" maçından ne sonuç çıkarsa çıksın, Hırvatistan iddiasını devam ettirmek için Riga'da kazanmak zorunda. Skoru aldıktan sonra galibiyeti korumaya çalışabilirler.

Haberin Devamı

Yazarlar