Skorer Misli’de “Şampiyon” gibi kazan!

Misli’de “Şampiyon” gibi kazan!

16.04.2024 - 15:12 | Son Güncellenme:

Futbol ve basketbolda hafta içi programında iddaacıları birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken; NBA ve EuroLeague’de de Play-Off’a kalacak son takımların kaderi Play-In maçları ile belli oluyor.

Misli’de “Şampiyon” gibi kazan

“Şampiyon Oran” demek daha fazla kazanç demek…

Haberin Devamı

“Şampiyon Oran” kampanyası ile üyelerine birçok farklı karşılaşmada normalin üzerinde oranlar sunan Misli’de, merakla beklenen karşılaşmalar “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alıyor. Misli üyeleri Şampiyon Oranlar ile her kuponda daha fazla kazanma şansını yakalıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde rövanş heyecanı

Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz hafta içi oynanan ilk maçlarda adeta futbol şöleni yaşanmıştı. Seyir zevki yüksek karşılaşmalarda futbolseverler gole de doymuştu. Yarı finale çıkacak takımlar ise bugün ve yarın oynanacak 4 maç sonunda belli olacak. Misli üyeleri ise dev karşılaşmalara “En Yüksek Oranlar” ile oynayabiliyor. Maç programı şu şekilde:

Bugün

22:00 Barcelona – PSG (Canlı Sohbet)

Haberin Devamı

22:00 Borussia Dortmund – Atletico Madrid (Canlı Sohbet)

Yarın

22:00 Manchester City – Real Madrid (Canlı Sohbet)

22:00 Bayern Münih – Arsenal (Canlı Sohbet)

Fenerbahçe, 11 yıl sonra yeniden yarı final yolunda

Konferans Ligi’nde ilk maçta Olympiacos’a deplasmanda 3-2 mağlup olan temsilcimiz Fenerbahçe, Kadıköy’de oynanacak rövanş mücadelesinde turu alacak skoru elde etmek istiyor. 2012-13 sezonunda Avrupa Ligi’nde İtalyan ekibi Lazio’yu eleyerek yarı final oynamaya hak kazanan Fenerbahçe, Olympiacos’u elediği takdirde 11 yıl sonra bu başarısını tekrar etmiş olacak. Perşembe günü saat 22.00’de oynanacak mücadelede yine “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli üyelerini bekliyor. Ayrıca dev maçta Misli üyeleri, “Canlı Sohbet”te buluşarak karşılaşmanın coşkusunu birlikte yaşayacak.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ndeki diğer tüm maçlar da Misli’de “Şampiyon Oran” farkıyla daha yüksek oranlı!

NBA ve EuroLeague’de Play-In başlıyor!

Geçtiğimiz sezon NBA’de uygulanmaya başlanan Play-In formatı bu sezon EuroLeague’de de uygulanmaya başlamıştı. Orta ve alt sıralardaki ekiplerin de sezon sonuna kadar yarışın içinde kalmasını sağlayan bu sistemde ligin ilk 6 sırasındaki takımlar direkt Play-Off’a kalırken 7 ve 10. sırada yer alan 4 takımdan 2’si ise Play-In sonrasında son 8’e kalıyor.

NBA’de Doğu ve Batı Konferansları’ndan 4’er takım olmak üzere toplam 8 takım Play-In oynayacak. EuroLeague’de ise temsilcimiz Anadolu Efes de dahil olmak üzere 4 takım, Play-Off’a kalmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Play-In Formatı Hakkında

Play-In’de 7. sıradaki takım 8. ile 9. sıradaki takım ise 10. takım ile karşılaşıyor. 7. sıradaki takımın sahasında oynanan maçta 7 ve 8. arasındaki maçın kazananı direkt olarak Play-Off’a yükseliyor. Kaybeden takımın ise bir maç daha hakkı oluyor. 9. ve 10. sıradaki takımların maçı ise 9. sıradaki takımın sahasında oynanıyor. Kaybeden takım direkt elenirken kazanan takım ise 7 ve 8’in kaybedeni ile final maçına çıkıyor. Bu maçın kazananı da Play-Off’a kalan son takım oluyor.

NBA ve EuroLeague’de tüm Play-In maçları “En Yüksek Oranlarla” Misli’de! İşte program…

Bugün

20:00 Maccabi Tel Aviv – Baskonia (Canlı İzle & Canlı Sohbet)

21:00 Anadolu Efes – Virtus Bologna (Canlı İzle & Canlı Sohbet)

Yarın

02:30 New Orleans – LA Lakers (Canlı İzle)

05:00 Sacramento – Golden State (Canlı İzle)

Perşembe

Haberin Devamı

02:00 Philadelphia – Miami (Canlı İzle)

04:30 Chicago – Atlanta (Canlı İzle)

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye!

Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın, anında 50 TL kazanın ve dev maçların heyecanını “En Yüksek Oranlar” ile daha fazla yaşayın!