Diğer Misli’de yeni oyuna oynadı, tam 661.63 oran tutturdu! Kaçan penaltı ve 45’te gelen gol kuponu getirdi…

Misli’de yeni oyuna oynadı, tam 661.63 oran tutturdu! Kaçan penaltı ve 45’te gelen gol kuponu getirdi…

07.12.2023 - 10:52 | Son Güncellenme:

Misli, üyelerine “Süper Oranlar” ile daha fazla kazandırmaya devam ediyor. Ayrıca maçlara eklenen yeni oyunlarla kullanıcılar daha fazla seçeneğe oynama imkânı yakalıyor. İlk yarı, maç sonucu ve kornerlere yönelik bu oyunlar arasından, bir Misli üyesi İlk Yarı / Maç Sonucu skorunu bir arada tahmin etmeye dayalı oyunu tercih etti.

Misli’de yeni oyuna oynadı, tam 661.63 oran tutturdu Kaçan penaltı ve 45’te gelen gol kuponu getirdi…

İngiltere Premier Lig karşılaşmalarından 2 tanesine “İlk Yarı / Maç Sonucu Skoru” oynayan üye, aynı zamanda Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da, kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Haberin Devamı

Aston Villa, City’i devirdi… 19.75 oran geldi!

Premier Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Aston Villa – Manchester City’i konuk etti. Karşılaşmada ilk 45 dakika sonunda gol sesi çıkmadı. İlk yarı sonucuna 0-0, maç sonucuna ise 1-0 oynayan üye, ilk tercihinde kazanmış oldu. Aston Villa oyundaki üstünlüğü iyice alıp pozisyonlar bulmaya başladı. Üyenin ev sahibinden beklediği gol 75. dakikada Leon Bailey’den geldi. Mücadelede başka gol çıkmayınca Aston Villa maçı 1-0 kazandı ve üye bu tahminiyle 19.75 oran yakaladı.

Bruno Fernandez penaltıyı kaçırdı, Cole Palmer kuponu kurtardı…

Bir diğer Premier Lig maçı olan Manchester United – Chelsea karşılaşmasına “İlk yarı 1-1, maç sonucu ise 2-1 biter” diyen üye için maçın ilk yarısı oldukça heyecanlı geçti. Bruno Fernandez takımının 9. dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviremedi. Ancak baskısını devam ettiren United, 19. dakikada Scott McTominay ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda konuk ekipten de bir gol bekleyen üye için artık umutlar iyice azalmışken sahneye 45. dakikada Cole Palmer çıktı ve skoru eşitledi. İlk yarı 1-1 sona erdi ve üye artık maç sonucunu beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Manu pek çok pozisyon buldu, şans yanındaydı…

Maç genelinde Manchester United, rakibini çok zorladı. İkinci yarıda yine Scott McTominay’ın golüyle 69. dakikada 2-1 öne geçti. Çok fazla gol şansı bulan ev sahibi bunlardan faydalanamayınca maç bu skorla sona erdi. Misli üyesi bu tahminiyle 33.50 oran bildi.

2 maçın da ilk yarı ve maç sonuçlarını doğru tahmin eden üye böylece toplamda 661.63 oran tutturmuş oldu. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Misli’de yeni oyuna oynadı, tam 661.63 oran tutturdu Kaçan penaltı ve 45’te gelen gol kuponu getirdi…