Diğer Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

03.02.2024 - 09:47 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

 

Antalyaspor - Fenerbahçe: Maç Sonucu 2 (1.42 yerine 1.44)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasında Misli editörü Suat Can Yurdum, Fenerbahçe’nin deplasmandan 3 puanla dönmesini bekliyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Yorumu

Fenerbahçe, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Antalyaspor’a konuk oluyor. Sarı lacivertliler, son maçlarda pozisyona girme konusunda sorun yaşamasa da sezon genelinin aksine bitiricilik anlamında istediği verimi alamadı. Özellikle Edin Dzeko, üç günde bir maç temposuyla yıpranması sonucu son vuruşlarda sıkıntı yaşıyor. Uzun süre sonra hafta içinin boş geçilmesi tecrübeli oyuncuların dinlenmesi anlamına da geliyor. Antalyaspor, Sergen Yalçın döneminde az atan, az yiyen bir takım görüntüsü çiziyor. Kırmızı beyazlılar, iç sahadaki tek mağlubiyetini Galatasaray’dan aldı. Fenerbahçe’nin zorlu geçmesi beklenen Akdeniz deplasmanında az gollü bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Sheffield United – Aston Villa: Maç Sonucu 2 (1.49 yerine 1.51)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Sheffield United – Aston Villa karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, Aston Villa’nın yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Unai Emery yönetimindeki Aston Villa, harika giderken ligde son beş maçında yalnızca bir galibiyet alabildi. Eski formlarını arattıklarını söyleyebiliriz ancak Newcastle United maçında aldıkları mağlubiyeti bu maçta telafi etmek isteyeceklerdir. Sheffield United'ın da ligde son 11 maçta yalnızca bir galibiyet aldığını düşündüğümüzde deplasman ekibinin galibiyet alacağını düşünüyorum.

Bologna – Sassuolo: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.53)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Bologna – Sassuolo karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, Bologna galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Bologna ve Sassuolo, cumartesi gününün kapanış maçında Stadio Renato Dall’Ara’da karşı karşıya geliyor. Bologna, dört maçlık kazanamama serisine son vermeyi hedefliyor ve Sassuolo’ya karşı dişe diş mücadele edecekler. Stefan Posch cezadan dönerken, Oussama El Azzouzi Afrika Uluslar Kupasında Fas’ı temsil ediyor. Baş antrenör Thiago Motta, AC Milan ile 2-2 berabere kaldıkları maçta oyundan atılmasının ardından maçı tribünden izleyecek. Sassuolo, Monza’ya 1-0 yenildiği maçta gol atma fırsatı yaratamadı ve bu da Bologna’nın kazanma şansını arttıracaktır bir unsur. Deplasman ekibinde ise Pedro Mba Obiang sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor. Bologna, Milan karşısında iyi bir performans sergiledi. Sassuolo, dış sahada sonuca gitmekte zorlanıyor. Günün kapanış maçında Bologna galibiyeti, ideal bir tercih olacaktır.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı