Diğer Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

08.02.2024 - 10:59 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Gençlerbirliği – Trabzonspor: Maç Sonucu 2 (1.44 yerine 1.46)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Gençlerbirliği – Trabzonspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Trabzonspor’un 90 dakikada rakibini mağlup ederek kupada tur atlamasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Süper Lig'de üst üste 4 maçtır kaybediyor Trabzonspor. Benzer bir senaryo tarihte sadece 2 kez yaşanmıştı. Dolayısıyla artık reaksiyon göstermek zorundalar. Gençlerbirliği deplasmanında Bordo-Mavililer'in kazanmasını bekliyorum. Türkiye Kupası bu sezon onlar adına lig kadar hatta ligden daha da değerli. Abdullah Avcı mutlaka rotasyon yapacaktır ancak en fazla 11'de 4-5 isim değişir.

FC Rouen – Monaco: Karşılıklı Gol Var (1.57 yerine 1.60)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan FC Rouen – Monaco karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, karşılaşmada iki takımın da gol atacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Rouen geçtiğimiz turda son şampiyon Toulouse'u eleyerek büyük bir sürprize imza atmıştı. 3. ligde zirve mücadelesi veren ev sahibi takım son 2 maçını kaybetti. Rouen'da Bouzamoucha ve Gomis'in kadroda olması beklenmiyor. Ligde son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Monaco ise zirve yarışında geriledi. Güney ekibinde Caio, Embolo, Matazo ve Balogun'un sakatlık sorunları devam ediyor. Maripan ve Zakaria'nın cezaları sona erdi. Karşılıklı gol ihtimalini yüksek görüyorum.

Anadolu Efes – Maccabi Tel Aviv: Maç Sonucu 1 (1.34 yerine 1.36)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Anadolu Efes – Maccabi Tel Aviv karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan German, Anadolu Efes galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Gökhan German’ın Yorumu

Anadolu Efes, hedeften uzak kaldı ama kalan 9 maç öncesi hala play-inn şansları var. Erdem Can sonrası görevi devralan Tomislav Mijatoviç ile çıktıkları ilk maçta Milano'yu yendiler. Maç Letonya'nın Başkenti Riga'da oynanacak. Çok fazla ev sahibi avantajı olmayacak ama Maccabi de deplasmanlarda 12 maçın 8'ini kaybetti. Coach değişimi sonrası takım reaksiyon gösterdi. Oturu, Hollatz ve Daum yok ama Efes'in çok fazla sayıda oyuncusu var. Maccabi'de Menco'nun oynaması beklenmiyor. Anadolu Efes'in kazanacağını düşünüyorum. Tercihim 1.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar