Futbol Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

13.02.2024 - 12:59 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Leipzig – Real Madrid: Maç Sonucu 2 (2.08 yerine 2.22)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Leipzig – Real Madrid karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, İspanyol devinin karşılaşmayı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Grupta Manchester City'nin ardından ikinci olarak çıkmayı başaran Leipzig, Bundesliga'da ikinci yarıya kötü bir giriş yaptı. Son 2 maçında 4 puan çıkarmasına rağmen savunma hattında sorunlar yaşayan Alman ekibinin bu ilk maçta güçlü rakibine karşı işi kolay olmayacak. Real Madrid ise bu sezon olağanüstü bir futbolla çıkışına devam ediyor. Grubunda bütün maçlarını kazanarak lider çıktılar. Ayrıca hafta sonu evinde konuk ettiği Girona karşısında 4-0 kazanan İspanyol ekibi, lider olarak devam edip bu moralle sahaya çıkıyor. Bellingham sakatlığından dolayı kadroda yer almıyor. Fakat ileri uçta önemli kozu olan Vinicius önderliğinde Real Madrid'in tecrübesi ve kaliteli futboluyla mücadeleyi kazanmasını bekliyorum. Rotherdam – Hull City: Maç Sonucu 2 (1.63 yerine 1.66)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Rotherdam – Hull City karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye’nin tahmini deplasman ekibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde. Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Hafta sonu bizi çok güzel yatırdı Hull City. Evinde Swansea City’ye kaybetti ve büyük fırsat tepti. Bu sezon deplasmanlarda daha rahat oynuyorlar hızlı kanat oyuncuları ile. İç sahada ise kapanan takımları açmakta zorlanıyorlar. Ev sahibi ligin dibinde. Son 6 maçta sadece 2 puan alabildiler. Güvenli bölgeden 12 puan gerideler ve kümede kalmaları çok zor. 30 maçta sadece 25 gol atabildiler ve 57 golle ligin en çok gol yiyen takımı durumundalar. Konuk ekipte Liam Delap’ın sakatlığı devam ediyor. Michael Seri de bu maça yetişemeyecek. Hafta sonu Abdülkadir Demir ikinci yarıda oyuna girdi. Bu maçta 11 başlayabilir. Ben, Hull City’nin bu deplasmandan az gollü bir galibiyetle döneceğini tahmin ediyorum. Swansea City – Leeds United: Maç Sonucu 2 (1.38 yerine 1.40)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Swansea – Leeds United karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, deplasman ekibinin karşılaşmayı kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Leeds United, son dönemlerin en formda takımlarından biri. Bana kalırsa en formda olanı. Ligde oynadıkları son altı maçta altı galibiyet almakla birlikte 13 gol atıp yalnızca bir gol yediler. Rakipleri Swansea City, hafta sonu Hull City deplasmanında beklenmedik bir galibiyet olsa da Leeds United karşısında direnebileceklerini düşünmüyorum. Daniel Farke ve formda öğrencileri bu deplasmandan galibiyetle ayrılacaktır. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.